Ivan Rakitić i Raquel Mauri

 Raquel Mauri/INSTAGRAM
Ljubavna idila

Ivan Rakitić i supruga Raquel odmaraju na luksuznoj jahti, a ove fotografije dokaz su da se vole kao i prvog dana

Nogometaš Hajduka i njegova odabranica ne kriju trenutke sreće u kojima uživaju na obiteljskom odmoru.

Nogometaš Hajduka i njegova odabranica ne kriju trenutke sreće u kojima uživaju na obiteljskom odmoru.

Nogometaš Ivan Rakitić (36) i njegova supruga Raquel Mauri (34) jedan su od najskladnijih parova koji svojom ljubavnom pričom inspiriraju mnoge. Od kraja srpnja supružnici žive u Splitu gdje je Ivan stigao kao pojačanje Hajduku, a predah od nogometnih obveza odlučio je iskoristiti za odmor s obitelji. Par se pohvalio romantičnim fotografijama na kojima poziraju na luksuznoj jahti.Opušteni i dobro raspoloženi razmjenjivali su nježnosti i poljupce. "Prava ljubav", "Samo ljubav, moj najdraži par", "Lijepa obitelj", "Prava ste ekipa", "Predivno", samo su neki od mnoštva oduševljenih komentara pratitelja popularnog nogometaša.

Ivanova i Raquelina ljubavna priča traje još od 2011. godine u Sevilli, gdje je Ivan igrao za istoimeni nogometni klub. Kada je išao proslaviti novi ugovor s nogometnim klubom Sevilla, igrom slučaja sjeli su baš u kafić u kojem je radila Raquel. Strastvena Andalužanka osvojila ga je na prvi pogled no trebalo mu je čak sedam mjeseci da ju nagovori da s njim izađe na prvi spoj.

”Bilo je to 2011. godine, ja sam tada imao 21. godinu. U Španjolsku smo stigli vrlo kasno, oko deset navečer. Sljedećeg jutra sam trebao potpisati za Sevillu. Sa mnom je bio moj brat. Večerali smo s nekim ljudima iz kluba, a kako sam bio nervozan, znao sam da neću moći odmah zaspati pa sam zamolio brata da odemo na jedno piće. To mi je promijenilo život. Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim ‘bok‘ jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću oženiti tu ženu”, rekao je Rakitić jednom prilikom za The Players Tribune.

image

Ivan Rakitić i Raquel Mauri na odmoru na španjolskom otoku Formenteri

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Par se vjenčao 2013. godine civilno, poslije dvije godine veze, a Ivanova prosidba bila je posebna. "Rekao sam joj da organiziram zabavu u našem tapas baru koji smo neko vrijeme držali u Sevilli. No, umjesto glazbe i puno ljudi, dočekao ju je potpuno prazan bar: u sredini je bio samo stol za nas dvoje, s cvijećem i svijećama. Nakon večere kleknuo sam pred nju, izvadio prsten s briljantom i umjesto uobičajenog "Hoćeš li..." izrekao sam joj svoje ljubavne zavjete ", otkrio je Rakitić u svom intervjuu za Gloriju. Dvije godine nakon civilnog, dogodilo se i raskošno crkveno vjenčanje u katedrali u Sevilli.

image

Dvije godine nakon civilnog, dogodilo se i raskošno crkveno vjenčanje u katedrali u Sevilli

HIDALGO/MARCA/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

U braku su dobili dvije kćeri - Altheu (11) i Adaru (8), a i dan danas su, čini se, ludo zaljubljeni. Nedavno su proslavili 13 godina ljubavi i tom prilikom su obiteljski, zajedno sa kćerima, posjetili Međugorje. Rakitić koji od ove sezone igra za Hajduk, odveo je obitelj na Brdo ukazanja i pokazao koliko mu u životu znači vjera u kojoj odgaja i svoje kćeri.

Linker
06. rujan 2024 15:00