Anya Taylor-Joy, glumica

 TATIANA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
SLUČAJNE ZARUKE

Jedna od najljepših glumica otkrila detalje spektakularne prosidbe: "Plakala sam od sreće"

Glumica Anya Taylor-Joy rijetko govori o privatnom životu, a sada je otkrila kako je izgledao trenutak kada ju je glazbenik Malcom McRae zaprosio na legendarnoj klupi iz kultnog filma.

Glumica Anya Taylor-Joy rijetko govori o privatnom životu, a sada je otkrila kako je izgledao trenutak kada ju je glazbenik Malcom McRae zaprosio na legendarnoj klupi iz kultnog filma.

Što se ljubavnog života tiče 28-godišnja glumica Anya Taylor-Joy, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena na svijetu, vrlo je tajnovita. Zvijezda "Daminog gambita" i "Furiose: Sage o pobješnjelom Maxu" prve fotografije sa svog vjenčanja s glazbenikom, 30-godišnjim Malcolmom McRaeom, prvi put je javnosti pokazala tek na drugu godišnjicu njihova braka, a sad je otkrila kako je pala prosidba.

"Dogodilo se to slučajno, sasvim slučajno... Malcolm i ja smo šetali Savannahom i našli se na autobusnoj stanici Chippewa Square na kojoj su snimane legendarne scene iz kultnog filma "Forrest Gump". Kako smo oboje njegovi obožavatelji odlučili smo sjesti na Forrestovu klupicu, a onda je Malcolm kleknuo i zaprosio me. Zaplakala sam od sreće i od ganuća mu se bacila u zagrljaj... Takve stvari su moguće jedino u vezi plavuše i frajera iz Alabame", ispričala je Anya Taylor-Joy u razgovoru s glumcem Chrisom Hemsworthom koji je prenio People.

image

U njemu je pronašla srodnu dušu: Malcolm McRae i Anya Taylor-Joy

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Premda je mjesto isto, klupa sigurno nije ista, poručili su joj fanovi filma "Forrest Gump" u kojoj je naslovnu ulogu maestralno odigrao Tom Hanks, jer se originalna klupa danas nalazi u Povijesnom muzeju Savannaha u Georgiji, a na njezino mjesto je postavljena zamjenska.

Kako god to nije nimalo pokvarilo doživljaj golupčićima, koji su se vjenčali prvog travnja 2022. u New Orleansu, a svoje drugo vjenčanje odradili su u Veneciji u listopadu prošle godine.

image

Anya Taylor-Joy i Malcolm McRae na lanjskoj dodjeli Zlatnih globusa

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Čarolija našeg najvažnijeg dana upisana je u svaku stanicu mog bića, zauvijek. Sretna druga godišnjica ljubavi moja ... Ti si najcool osoba na svijetu," tim je riječima Anya Taylor-Joy svom suprugu čestitala drugu godišnjicu braka, uz svoju fotografiju s intimnog vjenčanja u Diorovoj vjenčanici prljavoružičaste boje. Kako tada zbog pandemije koronavirusa nije bilo moguće organizirati veliko svadbeno slavlje, prijatelje su iduće jeseni pozvali u Veneciju, a među 150 uzvanika u renesansnoj palači Pisani Moretta s pogledom na Veliki kanal (Canale Grande) bile su Cara Delevingne i Julia Garner.

image

Anya Taylor-Joy i Malcolm McRae na Velikoj nagradi Monte Carla u svibnju

ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK

Svog životnog partnera je glumica opisala kao idealnog partnera s kojim može apsolutno sretna sjediti u tišini i čitati. Zaključila je kako su njih dvoje istovremeno i stare duše, te neodgovorna djeca, te da se ponašaju kao da imaju 80 ili 7 godina, ovisno o prilici, ali da to u njihovom odnosu - jako dobro funkcionira.

image

Tek vjenčani Malcolm McRae i Anya Taylor-Joy u Londonu u travnju 2022.

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Linker
05. rujan 2024 12:32