Ivan Rakitić, Raquel Mauri

 INSTAGRAM
Kao iz flma

Jedna od najljepših ljubavnih priča nogometnog svijeta: Ivan Rakitić dugo je osvajao svoju Raquel

Slavni nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel u travnju su proslavili 11 godina braka, a u vezi su nešto više od 13 godina. Trenutačno se spremaju za novo životno poglavlje i preseljenje iz Saudijske Arabije u Split gdje će Rakitić pojačati redove Hajduka.

Slavni nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel u travnju su proslavili 11 godina braka, a u vezi su nešto više od 13 godina. Trenutačno se spremaju za novo životno poglavlje i preseljenje iz Saudijske Arabije u Split gdje će Rakitić pojačati redove Hajduka.

Svi su ljubavni počeci posebni na svoj način, no ako se za neke supružnike može reći da su se upoznali filmski onda su to Ivan Rakitić i Andalužanka Raquel. U lijepu brinetu popularni Raketa zaljubio se istog dana kada je prvi put posjetio njezinu rodnu Sevillu. Krenuo je proslaviti novi ugovor s nogometnim klubom Sevilla, a igrom slučaja sjeli su baš u kafić u kojem je radila Raquel. Iako je za oboje je to bila ljubav na prvi pogled, iako je našem nogometašu rođenom u Švicarskoj trebalo čak sedam mjeseci da svoju suprugu nagovori da s njim izađe na prvi spoj.

"Negdje oko ponoći nagovorio sam brata Dejana, koji mi je i menadžer, da odemo na piće u grad. Sjeli smo u prvi kafić i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena. Iako mi je trebalo dugo da je privolim da iziđe sa mnom na spoj, znao sam da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila da nema vremena. A kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane - sve dok ga ja nisam naučio", ispričao je Rakitić u svom velikom intervju koji je 2015. dao za Gloriju. Kasnije je za The Players Tribune dodao: " Bila je jednostavno "Wow". To je dio filma u kojem sve ide usporeno dok je gledam… Bila je jednostavno prelijepa", opisao je Raketa.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i dugogodišnji igrač Barcelone i Seville, s Raquel je vjenčao 2013. godine, poslije točno dvije godine veze, a njegova prosidba itekako je bila posebna.

"Rekao sam joj da organiziram zabavu u našem tapas baru koji smo neko vrijeme držali u Sevilli. No, umjesto glazbe i puno ljudi, dočekao ju je potpuno prazan bar: u sredini je bio samo stol za nas dvoje, s cvijećem i svijećama. Nakon večere kleknuo sam pred nju, izvadio prsten s briljantom i umjesto uobičajenog "Hoćeš li..." izrekao sam joj svoje ljubavne zavjete ", otkrio je za Gloriju koji je taj događaj opisao kao najljepši dan u životu, uz rođenje njegovih dviju kćerkica, 11-godišnje Atlhee te tri godine mlađe Adare.

Rakitić i njegova Raquel, koji su dvije godine nakon građanskog vjenčanja zavjete ponovili u jednoj crkvi u Sevilli, i danas su ludo zaljubljeni i to ne kriju. Kako je i sam to nekoliko puta istaknuo, Raquel je njegova najveća potpora. Tako je sigurno i sada kada se nakon samo šest mjeseci obitelj sprema na još jedno preseljenje. Ovog puta iz Saudijske Arabije stižu u Split u kojem će Rakitić pojačati redove Hajduka. Prije Rijada čak je trinaest godina proveo u Španjolskoj, od toga tri upravo u Sevilli gdje je i započeo ljubavnu priču sa svojom suprugom s kojom uskoro stiže u grad pod Marjanom.

image

Ivan Rakitić, Raquel Mauri

INSTAGRAM
Linker
06. rujan 2024 15:32