Heidi Klum sa surpugom Tomom Kaulitzem i šogorom Billom Kaulitzem

 COBRA TEAM/SPLASH NEWS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
KAULITZ&KAULITZ&KLUM

Ljubavna gondola im nije pretijesna: Ludi provod Heidi Klum u Veneciji sa suprugom i njegovim bratom blizancem

Njemački supermodel obožava venecijanske kanale, renesansne građevine, mostove, uličice i trgove, koje je sad pokazala i Billu Kaulitzu, bratu svog supruga Toma Kaulitza.

Njemački supermodel obožava venecijanske kanale, renesansne građevine, mostove, uličice i trgove, koje je sad pokazala i Billu Kaulitzu, bratu svog supruga Toma Kaulitza.

Vožnja kanalima venecijanskom gondolom jedan je od zaštitnih znakova Stare dame, a danas se smatra jednom od najvećih turističkih atrakcija. U 18. stoljeću venecijanskim kanalima plovilo je čak 14 tisuća čamaca, a danas ih je u voznom stanju preostalo svega petstotinjak, jer su primat preuzeli motorni čamci i vodeni taksiji.

Kako god, venecijska tradicija nalaže da se par koji se vozi u ljubavnoj gondoli - s ružičastim sjedalima u obliku srca - mora poljubiti ispod svakog mosta, kako bi ostali zaljubljeni, a toj su se tradiciji povinovali i 51-godišnji njemački supermodel Heidi Klum i njezin suprug, njemački glazbenik i gitarist Tom Kaulitz, koji će 1. rujna proslaviti svoj 35. rođendan.

image

Heidi Klum, Tom i Bill Kaulitz osvježili su se u vožnji vodenim taksijem

COBRA TEAM/SPLASH NEWS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Par će prije toga početkom kolovoza proslaviti petu godišnjicu braka, a u ožujku su nazdravili šestoj godišnjici svoje veze, koja od prvog dana intrigira svjetsku javnost. Tom Kaulitz proslavio se kao član boy benda Tokio Hotel, koji je žario i palio scenom početkom dvijetisućitih, a osnovao ga je kao tinejdžer s bratom blizancem Billom Kaulitzem, pjevačem i frontmenom benda, od kojeg je stariji - deset minuta.

image

Heidi Klum svako malo se vraća u Veneciju, svoju omiljenu destinaciju

COBRA TEAM/SPLASH NEWS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Životnu profesiju mu je odredio slučajni pronalazak gitare u podrumu svoje kuće, od koje se nije odvajao cijelu noć, a uz svog brata je najomiljeniji član Tokio Hotela. Prije Heidi Klum bio je u kratkom braku s njemačkom poduzetnicom i misicom Rijom Sommerfeld, s kojom se vjenčao 2015. nakon četiri godine veze, a iste godine predao je i zahtjev za razvod. O braći Kaulitz je Netflix snimo višedijelni dokumentarni reality show, koji je od 25. lipnja dostupan pretplatnicima popularne platforme, a mnogi ga smatraju jednim od najsmješnijih i najzabavnijih televizijskih sadržaja godine jer Tom i Bill u njemu potpuno opušteno govore o svim temama, uključujući i one "teške" poput koga je od njih mama Charlotte u djetinjstvu više voljela, jesu li ih zamijenili u rodilištu, u kojim prilikama i za što koriste svoje tajne kreditne kartice i slično.

image

Uz takva dva kavalira dama i u shoppingu može imati prazne ruke

COBRA TEAM/SPLASH NEWS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Na berlinskoj premijeri serijala "Kaulitz&Kaulitz" u lipnju Bill Kaulitz se pojavio u kaputiću sa srebrnim brošem, čizmama platformericama, ručnom torbicom i kompletno našminkan, a mnogi su njegovu izjavu da ljubav nije i ne može biti rodno uvjetovana protumačili kao - izlazak iz ormara, o čemu se među njegovim fanovima još uvijek vodi žestoka diskusija na društvenim mrežama.

image

Vožnja gondolom je neizostavna atrakcija u Veneciji

COBRA TEAM/SPLASH NEWS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kako god, Bill i Tom Kaulitz su kao i mnogi blizanci nevjerojatno povezani i teško podnose razdvojenost, pa se niti u Veneciji nisu razdvajali. U vožnji gondolom Heidi Klum se opustila položivši glavu u krilo svog supruga dok je uživala u pogledu na renesansne građevine, uličice, mostove i trgove, koje je Bill Kaulitz snimao mobitelom.

image

Bill Kaulitz i Tom Kaulitz from u Berlinu su u lipnju nazočili Netflixovoj premijeri reality serije "Kaulitz & Kaulitz"

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Heidi Klum iz veze s Flaviom Briatoreom, talijanskim poduzetnikom i milijunašem, ima 20-godišnju kćer Leni, a u braku s američkim pjevačem Sealom dobila je sinove Henryja (18) i Johana (17), te 14-godišnju kćer Lou. Otkrila je da je Tom njezinu kćer Leni i sina Henryja naučio upravljati automobilom, te njihov međusobni odnos opisala kao - divan.

Linker
05. rujan 2024 10:56