Angelina i Shilog Jolie

 THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
SVE JE SIGURNIJA

Mama Angelina Jolie blista od ponosa zbog kćeri Shiloh: Još uvijek treba vodstvo, ali samopouzdanje joj raste

Osamnaestogodišnja kći bivšeg glumačkog para ovog ljeta se preko novina odrekla očevog prezimena, a svoju budućnost vidi na sceni.

Osamnaestogodišnja kći bivšeg glumačkog para ovog ljeta se preko novina odrekla očevog prezimena, a svoju budućnost vidi na sceni.

Osamnaestogodišnja Shiloh Jolie, kći bivšeg glumačkog para Angeline Jolie i Brada Pitta, ne prestaje pokazivati da joj s godinama samopuzdanje sve više raste, te da je sve sigurnija u sebe i svoje sposobnosi - i da svoju budućnost, kako sada stvari stoje, vidi na sceni.
Zanima je gluma, ali ples još i više pa je potpuno posvećena treninzima pod vodstvom koreografa Kolanie Marksa, koji je ovih dana na svom profilu na Instagramu objavio snimku Shiloh Jolie u akciji. U 45 sekundi koliko traje video, njegova je štićenica pokazala svo svoje znanje i vještinu na plesnom podiju, te zaradila gromoglasni pljesak i uzvike oduševljenja ostalih polaznika njegovog masterclassa.

image

S mamom se preklani odlično provela na rimskom koncertu
benda Maneskin

BARBARA AMENDOLA/IPA-AGENCY NE/SHUTTERSTOCK

"Samopouzdanje joj raste, Shiloh je sve bolja i sigurnija u sebe", napisao je Kolanie Marks u objavi, te dodao kako je snimku pogledao bezbroj puta i priznao kako mu nije dosadila. Shiloh prijatelji zovu nadimkom Shi, a da je fokusirana na razvoj svog plesačkog umijeća objavila je 2021., kad je snimka jednog od njezinih prvih nastupa postala viralna.

Njezina mama Angelina Jolie istaknula je kako se strategija njezina odgoja temelji na poticanju djece da razvijaju svoje talente, te da se kreativno izražavaju na sve moguće načine koji su njima najprihvatljiviji, a da ih pritom nitko ne osuđuje jer je to važan dio njihova odrastanja. I njezin tata Brad Pitt u razgovoru za Entertainment Tonight 2022. rekao je kako se ponosi talentom svoje kćeri, posebno stoga jer je on sam antitalent za ples i na plesnom podiju izgleda kao da je rođen s dvije lijeve noge.

Shiloh Jolie-Pitt rođena je 27. svibnja, a postala je prva beba u povijesti koja je dobila svoju figuru u njujorškom muzeju voštanih figura Madame Tussauds. Izrađena je prema fotografiji iz ekskluzivnog editorijala za časopis People, snimljenom mjesec dana nakon njezina rođenja, a u muzeju joj društvo prave oba roditelja.

image

Shiloh Jolie-Pitt bila je prva beba koja je dobila svoju figuru u njujorškom muzeju Madame Tussauds

HENRY LAMB/BEI/SHUTTERSTOCK

U međuvremenu je Shiloh nakon burnog razvoda prekinula svaki odnos s ocem i preko novina se odrekla njegovog prezimena. U svibnju je u Los Angeles Timesu objavljena vijest o tome da se Shiloh Nouvel Jolie-Pitt s datumom od 27. svibnja odriče očevog prezimena, što je sukladno zakonima američke savezne države Kalifornije dužna učiniti svaka osoba koja se odluči na takav korak. I za taj potez trebalo joj je golemo samopouzdanje i vjera u sebe, bez obzira što je za njega imala podršku majke, te starije braće i sestara.

image

Shiloh s bratom Paxom i majkom Angelinom Jolie u Los Angelesu 2021.

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Linker
05. rujan 2024 11:10