Franka Batelič i Viktor Ćorluka
 

 JOSIP MOLER CROPIX
MAMIN DEČKO

Mama Franka Batelić oduševila sportskim stylingom sina Viktora Ćorluke: Trenirka mu stoji bolje nego tati

Rovinjska pjevačica sunčani listopadski vikend iskoristila da obavi sve što treba u gradu, a sina je odvela na dječju rođendansku zabavu.

Rovinjska pjevačica sunčani listopadski vikend iskoristila da obavi sve što treba u gradu, a sina je odvela na dječju rođendansku zabavu.

Dječja moda ima samo jedno pravilo, a to je da se klinci u odjeći koju im roditelji biraju moraju osjećati slobodno i nesputano. Upravo to je bila misao vodilja rovinjske pjevačice Franke Batelić koja je prelijepi, sunčani listopadski vikend iskoristili da obavi shopping i sve ostalo što je trebala u središtu grada, ali je prvo ruku punih rođendanski darova 3-godišnjeg sina Viktora Ćorluka odvela na dječju zabavu. Podiže ga s našim legendarnim nogometašem i bivšim reprezentativcem vatrenih Vedranom Ćorlukom, a Viktor je ovog ljeta baš jako narastao, te se kao i svi dečki najbolje osjeća u trenirci i tenisicama.

Ovaj put za njega su odabrali nebesko modru trenirku u kojoj je privlačio poglede prolaznika i mnogi su komentirali da mu stoji bolje nego tati, a jedna od najbolje odjevenih Hrvatica zablistala u tamno crvenoj jakni s potpisom francuske modne kuće Saint Laurent, koju je sparila sa žutom torbicom modne kuće Chanel.

image

Ruke pune darova: Franka Batelić sa sinom Viktorom

JOSIP MOLER CROPIX

Jedan od prijepodnevnih vikend rituala brojnih Zagrepčana je i šetnja špicom, kako se popularno naziva potez u strogom središtu grada od Trga bana Jelačića do Cvjetnog trga, što je omiljeno mjesto za ispijanje kave i druženje s poznanicima i prijateljima.

Franku Batelić upoznali smo kao 16-godišnju pjevačicu u usponu kad se publici predstavila pjesmom ‘Ruža u kamenu‘, hitom koji je i danas sastavni dio mnogih zabava. U svojoj se karijeri Franka može pohvaliti brojnim hitovima kao što su ‘S tobom‘, ‘Sve dok sanjaš‘, ‘Ljubav, ništa više‘, a 2018. predstavljala je našu zemlju na Euroviziji u Lisabonu. Ovog ljeta je objavila emotivni duet, baladu ‘Da opet nađem te‘, čije je stihove napisala i otpjevala s Tomislavom Marićem ToMom. Prošle sezone smo je gledali u ulozi članice žirija popularnog showa "Ples sa zvijezdama", a tada nam je otkrila kako ju je njezin sinčić Viktor već navikao gledati na televiziji i da ga najviše vesele njezini glamurozni stylinzi.

image

Franka Batelić na zagrebačkoj špici uživa, ali i radi

JOSIP MOLER CROPIX

Otkrila je i da Viktor i njegova mlađa sestrica Greta obožavaju slušati i plesati na njezine pjesme, a najdraža im je ‘Ljubav ništa više‘, te dodala kako je prava uživancija gledati ih kako pričaju, grle se i zajedno igraju, jer je Viktor pažljiv i brižan stariji brat koji čuva svoju sestricu.

image

Sin je uživao u šetnji s mamom

JOSIP MOLER CROPIX
Linker
13. listopad 2024 19:06