Nicole i Antonia Kidman

 KAY BLAKE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
SESTRINSKA PODRŠKA

Mlađa sestra Antonia Kidman slavnoj glumici je najveća podrška, jedna drugoj nikad nisu bile - važnije

Australska glumica Nicole Kidman sa sestrom Antonijom Kidman, televizijskom novinarkom i voditeljicom, u Australiji se u krugu obitelji oprostila se od majke Janelle Ann Kidman.

Australska glumica Nicole Kidman sa sestrom Antonijom Kidman, televizijskom novinarkom i voditeljicom, u Australiji se u krugu obitelji oprostila se od majke Janelle Ann Kidman.

Australska glumica Nicole Kidman s tri godine mlađom sestrom Antonijom, televizijskom novinarkom i voditeljicom, u obiteljskom se krugu oprostila od svoje majke Janelle Ann Kidman, čiji ju je gubitak potresao na dan njezinog velikog glumačkog trijumfa, kad je na venecijanskoj Mostri dobila Zlatnog lava za najbolju ulogu u filmu "Babygirl" na najuglednijem i najstarijem filmskom festivalu na svijetu. A sada su se sestre u emotivnoj poruci na Instagramu svima zahvalile na podršci i na tome što su ispoštovali privatnost njihove obitelji u najtežim trenucima.

"Moja sestra i ja, kao i svi ostali članovi naše obitelji, želimo se zahvaliti za neizmjerne količine sućuti, ljubavi, nježnosti i pažnje kojima ste nas obasipali proteklog tjedna. Svaka poruka koju smo primili, posebno od ljudi koji su poznavali i voljeli našu neprežaljenu Majku značila nam je više nego što se to može opisati riječima. Jedna drugoj bile smo najveća podrška, a vama hvala što ste poštovali našu privatnost u trenucima kada smo se posvetile sebi i pokušale pronaći utjehu zbog našeg nenadoknadivog gubitka", napisale su Nicole i Antonia Kidman u zajedničkoj objavi uz koji su priložile tri prekrasna portreta svoje majke. Na prvom Janelle Ann Kidman pozira sama kao mlada djevojka, a druge dvije fotografije su obiteljski portreti s kćerima Nicole i Antoniom.

image

Antonia Kidman i Nicole Kidman na dodjeli Zlatnih globusa 2005.

ALEX BERLINER/BEI/SHUTTERSTOCK

Tri godine mlađa sestra Nicole Kidman majka je četvero djece - kćeri Sybelle i Lucije, te sinova Hamisha i Jamesa iz svog prvog braka s poduzetnikom Agnusom Hawleyjem, koji je 2015. na poslovnom putovanju u New Yorku preminuo od posljedica srčanog udara. A nakon razvoda od njega 2007. Antonia Kidman sreću je pronašla u braku s bankarom Craigom Marranom.

Zbog oproštaja od majke Nicole Kidman je propustila i sjevernoameričku premijeru filma na Filmskom festivalu u Torontu, a u njezino ime gledateljima koji su projekciju ispratili ovacijama zahvalila je - nizozemska redateljica Halina Reijn.

Erotski triler u kina stiže u božićnom terminu potkraj godine, a Nicole Kidman u njemu igra Romy, moćnu izvršnu direktoricu njujorške tvrtke za robotiku koja svoju karijeru i brak stavlja na kušnju zbog turbulentne afere s mnogo mlađim pripravnikom - igra ga Harris Dickinson.

image

Nicole i Antonia Kidman s majkom Janelle Ann Kidman

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Uloga je nevjerojatno delikatna, na snimanju sam se osjećala vrlo izloženo i ranjivo kao glumica, žena i ljudsko biće", izjavila je Kidman u razgovoru za Vanity Fair. Na svjetskoj premijeri u venecijanskoj Sala Grande na Lidu ispraćen je višeminutnim ovacijama, a Nicole Kidman je za svoju ulogu nagrađena glavnom festivalskom nagradom Zlatnim lavom. Nicole Kidman je u Veneciji primila tužnu vijest o smrti majke Janelle Ann Kidman, koja je preminula u 84. godini, zbog čega se glumica istog trena spakirala i pridružila svojoj obitelji u Australiji.

image

Nicole i Antonia Kidman

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Glumica je često isticala koliko je važna bila uloga njezine majke: govorila je kako joj je Janelle bila mentorica, a zasluge za uspješnu karijeru pripisivala je upravo njoj, jer joj je dala snagu da slijedi svoje snove.

Janelle Ann Kidman po zanimanju je bila medicinska sestra, a sa suprugom Tonyjem Kidmanom, koji je prije deset godina preminuo od posljedica srčanog udara, podigla je kćeri Nicole i Antoniju, a otkako je otišla u mirovinu posebno je uživala u ulozi bake.

image

Nicole Kidman s kćerima Sunday Rose i Faith Margaret Urban, te sestrom Antonijom Kidman u Los Angelesu u travnju ove godine

AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
13. rujan 2024 10:33