Crveni londonski autubos bio je za tu priliku ukrašen cvijećem

 GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
NEZABORAVAN PRIZOR

Na vjenčanje je stigla autobusom: Zanosna voditeljica zablistala u četiri vjenčanice, za čiju cijenu je mogla kupiti stan

Engleska televizijska voditeljica Vicky Pattison udala se u londonskoj vijećnici The Old Marylebone, a svoje goste potom je povela na jednotjedno svadbeno putovanje u Italiju.

Engleska televizijska voditeljica Vicky Pattison udala se u londonskoj vijećnici The Old Marylebone, a svoje goste potom je povela na jednotjedno svadbeno putovanje u Italiju.

Bio je to nezaboravan prizor koji se uistinu rijetko viđa. Kad se jarko crveni londonski autobus na kat, u Engleskoj poznat pod nazivom double decker, zaustavio ispred Gradske vijećnice The Old Marylebone iz njega je s vjenčanim buketom od bijelih ruža kao jedina putnica izašla mladenka 36-godišnja Vicky Pattison, poznata engleska televizijska voditeljica i reality zvijezda, koja je karijeru na malim ekranima započela vođenjem emisija na glazbenoj televiziji MTV.

Popularni double decker desetljećima je bio jedan od najprepoznatljivijih simbola Londona, Engleske i Ujedinjenog Kraljevstva, a svoj kultni status dosegao je s modelom Routemaster koji je prometovao londonskim ulicama od 1956. godine do 2005. Iako otad više nije u funkciji javnog gradskog prijevoza, još postoje deseci sačuvanih primjeraka koji voze kroz središnji London kao posebna turistička atrakcija, te se mogu unajmiti za specijalne prilike.

image

Mladenka Vicky Pattison na vjenčanje je stigla autobusom

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Usprkos jakoj kiši mladenka je u bijeloj mini haljini s velom i buketićem u ruci blistala od sreće i pretrčala kratak put od autobusnog stajališta do ulaska u vijećnicu, koja je poznata kao omiljeno mjesto za vjenčanje slavnih. U njoj se, primjerice, čak dva puta oženio proslavljeni britanski glazbenik Sir Paul McCartney: prvi put 1969. sa svojom prvom, nikad prežaljenom suprugom Lindom McCartney, a drugi put 2011. sa svojom sadašnjom suprugom Nancy Shevell.

image

Mlada je za svoj najvažniji dan nabavila četiri različite vjenčanice

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Na istom mjestu su se jedno drugome obećali Ringo Starr i Barbara Bach, Liam Gallagher i Patsy Kensit, te Antonio Banderas i Melanie Griffith, pa nije čudo da je The Old Marylebone stekla kultni status i naziv "rock‘n‘roll vijećnica", te se u njoj slobodni termini za vjenčanje u najfrekventnijem i najpoželjnijem ljetnom razdobolju moraju rezervirati mjesecima unaprijed.

image

Čestitamo upravo vjenčanima Vicky i Ercanu pisalo je na autobusu

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Kako god Vicky Pattison i njezin šest godina mlađi odabranik, 30-godišnji zavodnik Ercan Ramadan imali su dovoljno vremena za pripremu vjenčanja do posljednjeg detalja, jer su ga planirali od svojih zaruka u Dubaiju 2022., gdje su proslavili svoje prvo Valentinovo.

image

Vijećnica The Old Marylebone poznata je po vjenčanjima slavnih glazbenika Paula McCartneyja i Liama Gallaghera

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Ni na čemu nismo štedjeli, osim na pretjeranim cvjetnim dekoracijama u samoj Gradskoj vijećnici", ispričala je mladenka i dodala kako su ona i Ercan za svojih 150 uzvanika priredili jednotjedno svadbeno putovanje u Italiju na koje su ih poveli zrakoplovom. Destinacija njihovog svadbenog putovanja je pitoreskna talijanska regija Apulija, koja je smještena na krajnjem jugoistoku talijanske čizme, točnije na njezinoj peti.

image

Prvi bračni poljubac upravo vjenčanih Vicky Pattison i Ercana Ramadana

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Ima u tome neke simbolike, jer obožavam cipele s visokom petom", izjavila je pola u šali, pola ozbiljno Vicky Pattison, koja je za vjenčanje i svadbeno putovanje pripremila čak četiri dizajnerske vjenčanice. "Koliko sam ih platila? Pa, reći ću vam da smo Ercan i ja za njihovu cijenu mogli kupiti još jedan stan. Ali koga briga, jedanput se živi", dodala je.

image

Vicky Pattison ni jaka kiša nije pokvarila raspoloženje

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
Linker
05. rujan 2024 11:10