Macaulay Culkin i Brenda Song sa sinčičem Dakotom Songom Culkinom

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
NIJE VIŠE SAM U KUĆI

Najveća dječja zvijezda podržala zaručnicu i objasnila zašto su sinu dali - žensko ime

Američki glumac Macaulay Culkin, zvijezda filma "Sam u kući", u Torontu je podržao zaručnicu Brendu Song na svjetskoj premijeri filma "The Last Showgirl".

Američki glumac Macaulay Culkin, zvijezda filma "Sam u kući", u Torontu je podržao zaručnicu Brendu Song na svjetskoj premijeri filma "The Last Showgirl".

Jedna od najvećih dječjih zvijezda svih vremena, američki glumac Macaulay Culkin 26. kolovoza je proslavio svoj 44. rođendan, a slavlje je nastavio ovih dana u Torontu. Svaki uspjeh njegove zaručnice Brende Song, 36-godišnje glumice i modela, koja je karijeru na modnoj pisti započela prije točno tri desetljeća, Macaulaya Culkina veseli i više nego vlastiti, a žena njegovog života u Kanadi je bila glavna zvijezda na svjetskoj premijeri filma "The Last Showgirl" (Posljednja plesačica). Održane je u dvorani Princeze od Walesa, kako glasi službeno ime festivalske palače u Torontu, a Culkin se ondje na crvenom tepihu pojavio u pratnji svoje zaručnice. Zaprosio ju je dijamantnim prstenom u siječnju 2022., no vjenčanje će, izgleda, još pričekati zbog njihovih silnih obaveza i brige oko dvojice sinova.

image

Macaulay Culkin i Brenda Song roditelji su sinova Dakote i Carsona

KAYLA OADDAMS GETTY IMAGES VIA AFP
image

Macaulay Culkin i Brenda Song odlično su se proveli u Torontu

MICHAEL HURCOMB/SHUTTERSTOCK

Slava i zarađeni milijuni u dječjoj dobi Culkina su umalo uništili i razorili mu obitelj: roditelji su mu se razveli, s ocem koji ga je maltretirao i zlostavljao uopće više nema kontakta, polusestra mu se predozirala, a starija sestra je poginula u prometnoj nesreći. I sam je imao velikih problema s ovisnošću i kazneno je odgovarao zbog posjedovanja raznih nelegalnih supstanci, no svi ti horori koje je preživio sada za njega zakopani u dalekoj prošlosti.

image

Na otkrivanju zvijezde na Stazi slavnih pridružili su im se Quinn i Rory Culkin, Seth Green i Paris Jackson

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

U listopadu 2017., nakon kratkotrajnog mladenačkog braka s kolegicom Rachel Miner, te burne devetogodišnje veze s Milom Kunis, napokon je pronašao srodnu dušu. Upoznali su se snimanju filma "Changeland", debitantske komedije redatelja Setha Greena, a prvi put su u zajedničkom izlasku snimljeni na večeri u talijanskom restoranu Craig‘s u Los Angelesu. A Macaulay Culkin je 2018. u podcastu "The Joe Rogan Experience" bez dlake na jeziku izjavio da s Brendom Song želi imati puno malih beba.

image

Macaulay Culkin proslavio se glavnom ulogom u filmskom serijalu "Sam u kući"

GEOFF ROBINS AFP
image

Macaulay Culkin i Brenda Song zaručili su se početkom 2022.

ROBIN MARCHANT GETTY IMAGES VIA AFP

Sina Dakotu dobili su 5. travnja 2021., a žensko ime odabrali su mu po Macaulayevoj pokojnoj sestri, kako su tada objasnili. U prosincu 2022. dobili su i drugog sinčića Carsona, a odgoj djece i zadovoljavanje njihovih potrebe otada su postali njihov prioritet.

"Malo stvari nas može potaknuti na izlazak, jer nam je najljepše kad smo svi zajedno doma s našim klincima", izjavila je Brenda Song, koja je Culkina u rođendanskoj čestitki nazvala "svojim čarobnim jednorogom, koji njezine poruke ne čita, jer ne koristi Instagram i nije prisutan na društvenim mrežama, ali se smatra najsretnijom osobom na svijetu jer ju on toliko voli, pazi i mazi."

Kako god, Culkin&Song smatraju se jednim od najtajanstvenijih glumačkih parova koji se vrlo rijetko zajedno pojavljuje u medijima i u javnosti, a to čine isključivo u specijalnim prilikama kakva je zimus bila otkrivanje njegove zvijezde na holivudskoj Stazi slavnih. Tada su mnogi primijetili da je maleni Dakota - isti tata.

image

Macaulay Culkin i Brenda Song sa sinčičem Dakotom Songom Culkinom

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
07. rujan 2024 18:32