Nicole voli sportaše, a lani se na svoj 45. rođendan zaručila za bivšeg ragbijaša Thoma Evansa

 JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK
Kraljica stila

Nakon ludog provoda na jahti u Portugalu slavna pjevačica privlačila pozornost na Wimbledonu

Američka glazbenica Nicole Scherzinger lani se na 45. rođendan zaručila za bivšeg ragbijaša Thoma Evansa, a datum vjenčanja još nije objavila.

Američka glazbenica Nicole Scherzinger lani se na 45. rođendan zaručila za bivšeg ragbijaša Thoma Evansa, a datum vjenčanja još nije objavila.

Bio je to tjedan za pamćenje za 46-godišnju američku pjevačicu Nicole Scherzinger. Prvo joj je 39-godišnji zaručnik Thom Evans, televizijski voditelji i bivši škotski reprezentativac u rugbyju, priredio rođendanski party iz snova na jahti na zajedničkom ljetovanju u Portugalu, a potom su se zajedno zaputili u Englesku, gdje je Nicole Scherzinger viđena u prvom redu gledališta na središnjem terenu All England kluba na Wimbledonu.

Nicole Scherzinger zračila je elegancijom, samopouzdanjem i svježinom, jer joj je dugi odmor nakon naporne sezone u kojoj je igrala glavnu ulogu Norme Desmond u hit mjuziklu "Bulevar sumraka" Sira Andrewa Lloyda Webera, itekako trebao. Nakon nastupa rasprodanih u rekordnom roku i fenomenalnih kritika na West Endu u Londonu, mjuzikl se preselio na Broadway u New Yorku, a nove izvedbe očekuju se najesen.

image

Nicole voli sportaše, a lani se na svoj 45. rođendan zaručila za bivšeg ragbijaša Thoma Evansa

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

Zbog uloge Norme Desmond Nicole Scherzinger je otišla iz popularnog showa "Masked Singer" u kojem je bila najpopularnija članica žirija, a privatno, čini se, nikad nije bila sretnija nego u vezi s markantnim zaručnikom Thomom Evansom.

Romantična prosidba pala je lani, na njezin 45. rođendan, na pješčanoj plaži na njezinom rodnom otočju - Havajima. Kad je Thom Ewans kleknuo pred svoju drugu sa zaručničkim prstenom u ruci, pjevačica je od iznenađenja i oduševljenja pokrila lice rukama i svom dragom rekla "da". Par je u vezi već pet godina, a upoznali su se kad je Thom Evans gostovao u celebrity izdanju televizijskog showa "X Factor", koji je Nicole Scherzinger vodila.

image

Na rođendanskom partyju u Portugalu Nicole i Thom su na jahti - zaplesali

MIKE DJORDJ/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Među njima je na prvi pogled proradila kemija i svima je bilo jasno da su njih dvoje rođeni jedno za drugo. Zbog toga su mnoge začudile glasine koje su se proširile početkom lanjske godine o njihovom navodnom razlazu, koje je na svoj način prokomentirala i Nicole Scherzinger. "Vau, ovo je vijest i za nas", napisala je u objavi na svom profilu na Instagramu uz presliku trača o njihovom prekidu.

Nicole Scherzinger očito pada na sportaša, pa je prije Thoma Evansa, koji je sportsku karijeru morao prekinuti zbog teške ozljede vratne kralježnice, bila u dugoj vezi s Lewisom Hamiltonom, višestrukim svjetskim prvakom u Formuli 1, koji i na pragu 40. rođendana nastavlja nizati pobjede na pistama diljem svijeta. A ljubila je i 33-godišnjeg bugarskog tenisača Grigora Dimitrova.

Njezin zaručnik očito, pak, pada na umjetničke duše, pa je prije pjevačice Nicole Scherzinger bio u vezama s glumicama Kelly Brook, te Caggie Dunlop. A pitanje svih pitanja jest kada će svoju dragu odvesti pred oltar i planiraju li svadbeno slavlje na otoku ili u Sjedinjenim Državama.

image

Nicole Scherzinger u Englesku je stigla odmorna, nakon ljetovanja u Portugalu

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK
Linker
06. rujan 2024 01:53