Chris Hemsworth

 MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
PROSLAVA ZA PAMĆENJE

Nikad nije izgledao bolje: Slavni glumac s olimpijcem proslavio 41. rođendan, supruga mu preslatko čestitala

Chris Hemsworth 11. kolovoza proslavio je rođendan u društvu australskog olimpijca Owena Wrighta.

Chris Hemsworth 11. kolovoza proslavio je rođendan u društvu australskog olimpijca Owena Wrighta.

Kiša je padala cijeli dan, ali slavnom glumcu Chrisu Hemsworthu niti ružno vrijeme nije pokvarilo planove za proslavu 41. rođendana 11. kolovoza. Dan je proveo na plaži u Byron Bayju, uživajući u surfanju na dasci, a bolje društvo u jahanju na valovima od 34-godišnjeg australskog olimpijca Owena Wrighta, koji je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojio brončanu medalju, nije mogao ni zamisliti.

Hemsworth i Wright odlično su se proveli na moru, a svi koji su vidjeli fotografije proslavljenog holivudskog glumca golog do pasa slažu se da nikad nije izgledao bolje. S godinama je dobio neku vrstu zrelosti i samopouzdanja koja ga čini još privlačnijim, a svoj apolonski stas pritom održava redovitim vježbanjem, aktivnim životom i raznim sportskim aktivnostima bez kojih ne može zamisliti dan.

image

Jedanaestog kolovoza proslavio je 41. rođendan

MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Nakon toga feštao je sa suprugom, španjolskom glumicom Elsom Pataky, koja je 18. srpnja proslavila svoj 48. rođendan, s kojom će u prosincu proslaviti 14. godišnjicu braka. Kliknuli su na prvu na spoju koji im je sredila zajednička prijateljica.

"Od prvog dana s njom je sve dobilo svoj smisao. Elsa je strastvena, zabavna i iznimno otvorena osoba, ima smisla za humor i strastveno uživa u životu. Smatram se privilegiranim i blagoslovljenim što život provodim uz takvu osobu", izjavio je Chris Hemsworth, koji je sa suprugom 2012. dobio kćer Indiju, a dvije godine kasnije i blizance Tristana i Sashu.

Supruga je svom dragom čestitala rođendan porukom na Instagramu uz koju je objavila fotogaleriju s najzabavnim slikama Chrisa Hemswortha iz obiteljskog albuma. "Sretan rođendan najsmješnijem i najzabavnijem suprugu i tati - ikad. Život je stvarno lijep kad god se smijemo zajedno", napisala je.

image

Obiteljska proslava zvijezde na Stazi slavnih sa suprugom Elsom Pataky, roditeljima, te sinom Tristanom

ALBERT L. ORTEGA/SHUTTERSTOCK

Elsa Pataky rođena je Španjolka, a puno ime joj je Elsa Lafuente Medianu. Glumiti je počela u madridskom kazalištu, a kako tečno govori engleski, portugalski, francuski i talijanski glumila je na svim tim jezicima, od Meksika, Portugala, Francuske, Velike Britanije do Australije. U Americi se proslavila ulogom u filmskom serijalu "Brzi i žestoki" i baš prije nego što je upoznala Chrisa Hemswortha razmišljala je kako je vrijeme da uspori ritam, pronađe ljubav i osnuje obitelj. Očito su im zvijezde bile naklonjene jer slove za jedan od najstabilnijih glumačkih parova.

Prije devet godina iz Los Angelesa preselili su se u Australiju, a njihov dom nalazi se u blizini Byron Baya, grada na obali u državi Novi Južni Wales u blizini omiljene surferske plaže, na kojoj Chris Hemsworth provodi svaki slobodni trenutak.

image

Chris Hemsworth i australski surfer Owen WrightJeda

MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
06. rujan 2024 07:23