Američku princezu povezuju s Benom Affleckom  

 LEIGH VOGEL/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Američka princeza

Niz tragedija obilježio je život žene koju povezuju s Affleckom: Tko je Kick Kennedy, članica "američke kraljevske obitelji"?

Nedavno se družila s Benom Affleckom na Beverly Hillsu i odmah su krenula nagađanja da bi 36-godišnja galeristica mogla zamijeniti Jennifer Lopez u životu bivšeg ovisnika o alkoholu i kockanju.

Nedavno se družila s Benom Affleckom na Beverly Hillsu i odmah su krenula nagađanja da bi 36-godišnja galeristica mogla zamijeniti Jennifer Lopez u životu bivšeg ovisnika o alkoholu i kockanju.

Druženje s odnedavno slobodnim Benom Affleckom u Polo Loungeu hotela Beverly Hills, gurnuo je Kick Kennedy, članicu američke "kraljevske" obitelji ondje gdje ne nikako želi biti, u epicentar događanja povezanih s holivudskim razvodom godine. Bila je u Benovom društvu nedugo nakon što je njegova supruga Jennifer Lopez podnijela zahtjev za razvod dvogodišnjeg braka: kako to često biva, druženje s glumcem i producentom pokrenulo je glasine prema kojima bi 36-godišnja filantropkinja mogla postati "zamjena" za JL-o u njegovom životu. Kako se sada čini, romansa "princeze" moćnog klana s mrzovoljnim, dvostrukim dobitnikom Oscara, nekadašnjim ovisnikom o alkoholu i o kockanju, ipak nije utemeljena. Stvar je u tome da je ekološka aktivistkinja i pripadnica novog vala Kennedyjevih koji zasad ne pokazuju interes za politiku, jedna od najpoželjnijih američkih solerica: Ben Affleck definitivno nije prvi ni posljednji samac s kojim su je povezivali.

image

Kao glumačka aspirantica 2015., na filmskom festivalu Sundance

KRISTINA BUMPHREY/STARPIX/ SHUTTERSTOCK

Osim što je netipično lijepa, obrazovana (diplomirala je povijest na Stanfordu) i uspješna galeristica u New Yorku, svjesna je da je njezino prezime vrijedan "kapital". U Americi znači isto što i prezime Windsor u Velikoj Britaniji pa ne čudi da je, kad je riječ o vezama, vrlo oprezna. Zašto? Biti Kennedy nezgodan je teret. Nije lako živjeti s utegom burne obiteljske povijesti i navodnog prokletstva zbog niza tragičnih događaja koji su ih pratili. Zato mnoge zanima je li moguće normalno funkcionirati u javnom životu kao Kennedy, boreći se s očekivanjima obožavatelja koji u svakom naraštaju "traže" novog Johna Fitzgeralda Kennedyja, tragično stradalog američkog predsjednika? Kako to izgleda u situaciji kad postoje glumačke aspiracije, Kick je pojasnila 2012., u razgovoru za magazin Town&Country.

"Rođena sam s naljepnicom, prezimenom, koja me učinila potpuno nezainteresiranim za faktor slave. Svi moji prijatelji glumci idu u tom pravcu jer je slava velik dio tog posla, ali mene to odbija. Bojim se toga. Ili sam u najmanju ruku nezainteresirana", rekla je Kick koja danas, poslije nekoliko osrednjih pokušaja u zabavljačkoj industriji, radi u njujorškoj galeriji False Flag. Iza nje je cameo pojavljivanje u seriji "Tračerica", mala uloga u serijama "The Newsroom" i "Bez oduševljenja, molim" no vjeruje se da je digla ruke od zabavljačke industrije i posvetila se dobrotvornom radu, posebno ekologiji, piše The Cut.

image

Kick s ocem, Robertom F. Kennedyjem Jr.

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Fokusirana je na pronalaženje rješenja za nestašicu vode i druge ekološke probleme, budući da je odrasla sa svojim ocem, Robertom F. Kennedyjem Jr., strastvenim borcem za čisti okoliš. Priča o tome da je kontroverzni političar koji je nakon odustajanja od nominacije Demokrata za predsjedničke izbore podržao Donalda Trumpa, na krovu automobila vozio privezanu glavu nasukanog kita - istinita je. Htio je protestirati protiv ekoloških užasa koji vode nasukavanju kitova, međutim, sve što je postigao bila je javna poruga. Da stvar bude neugodnija, u automobilu su se tom prilikom nalazila njegova djeca: tada šestogodišnja Kick s četiri godine starijom bratom, Robertom "Bobbyjem" Kennedyjem III. Dakako, Kick do danas nije zaboravila groznu scenu kad se krv kita slijevala niz vozilo...

image

Obožavatelji u svakom naraštaju Kennedyjevih ‘traže‘ nasljednika pokojnog američkog predsjednika

BOB DAVIDOFF/SHUTTERSTOCK BOB DAVIDOFF/SHUTTERSTOCK

Kako god bilo, pravo ime princeze moćnog klana glasi Kathleen Alexandra Kennedy. Odrasla je u New Yorku kao jedno od šestero djece ekscentričnog političara. Naime, Robert F. Kennedy Jr. dobio je njenog brata i nju u prvom braku s odvjetnicom Emily Ruth Black. Brak se raspao 1994., a nakon što se njen otac oženio drugi put, arhitekticom Mary Richardson, Kick Kennedy i njen brat dobili su tri polubrata i polusestru: danas 30-godišnjeg Conora, 29-godišnju Kyru, 26-godišnjeg Williama i 23-godišnjeg Aidana. Kad je njena pomajka 2012. počinila samoubojstvo (vjeruje se da je to bilo nedugo nakon suprugove molbe da se razvedu), Kick je odletjela kući sa Sveučilišta Stanford i provela nekoliko mjeseci s braćom i sestrama. Jako su bliski, često sudjeluju u njenim dobrotvornim akcijama, piše People.

Mlada žena koja je ovih dana zaintrigirala javnost zbog druženja s Benom Affleckom, nadimak Kick dobila je po prateti Kathleen Kennedy Cavendish, markizi od Harringtona i sestri predsjednika Johna F. Kennedyja. Bila je miljenica obitelji, ali kad se tijekom II. svjetskog rata udala u Londonu za protestanta (njen otac Joseph Patrick Kennedy u to doba je bio američki veleposlanik u ratom poharanoj Britaniji), rimokatolička obitelj odrekla je se preko noći. Dodajmo i to da je suprug prve Kick, markiz William Cavendish, poginuo 1944., samo nekoliko mjeseci nakon njihovog vjenčanja, a ona je stradala četiri godine kasnije u avionskoj nesreći. Bilo joj je tek 28 godina.

image

Kick Kennedy danas je galeristica i filantropkinja

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

S obzirom na činjenicu da bi se o njezinoj obitelji mogla snimiti izvanredna serija s nevjerojatnim dramatičnim (istinitim) obratima, ne čudi što se Kick Kennedy ml. trudi izgraditi vlastiti život neovisno o obiteljskom klanu.

Koliko je poznato, zasad ju ni jedan udvarač nije uspio zaručiti. Bila je u vezi s Harperom Simonom, sinom glazbenika Paula Simona (pjevao je u duetu s Artom Garfunkelom). Budući da Kick voli retro automobile, navodno joj je darovao starinski Mercedes, piše The Cut. Izlazila je s Matthewom Mellonom, nasljednikom moćne bankarske dinastije: pokazalo se da je bio dugogodišnji ovisnik o opioidima, ubio se 2018. godine. Od tada Kick Kennedy pomno skriva s kim izlazi. S obzirom na tragedije u obitelji, činjenicu da su joj pomajka i dečko presudili sebi, definitivno joj ne treba komplicirana veza. To je razlog više zbog kojeg se vjeruje da nema namjeru spetljati se s Benom Affleckom. No, kakve su njegove namjere? Što god "mrzovoljko" imao na umu, saznat će se prije ili kasnije.

Linker
09. rujan 2024 11:18