Radovi preuređenja kuće su pri kraju i pjevačica bi se u nju trebala uskoro useliti sa svojim suprugom Richom Paulom i sinom Angelom

 BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Prve fotografije

Novo ruho luksuznog zdanja: Adele je kuću vrijednu 58 milijuna dolara kupila od Sylvestera Stallonea i potpuno renovirala

Pjevačica bi se uskoro trebala preselili u novi dom u kojem će živjeti sa suprugom Richom Paulom i sinom Angelom kojeg je dobila s bivšim suprugom Simonom Koneckim.

Pjevačica bi se uskoro trebala preselili u novi dom u kojem će živjeti sa suprugom Richom Paulom i sinom Angelom kojeg je dobila s bivšim suprugom Simonom Koneckim.

Legendarni holivudski glumac i junak akcijskih filmova Sylvester Stallone prije dvije je godine prodao svoju luksuznu vilu u Beverly Hillsu i to britanskoj pjevačici Adele koja ju je ona u potpunosti preuredila po svom ukusu. Nakon detaljne renovacije sada su se pojavile i prve fotografije koje pokazuju gotovo u potpunosti preuređenu kuću vrijednu 58 milijuna dolara u koju bi se glazbenica konačno uskoro trebala preseliti sa svojim suprugom Richom Paulom za kojeg se u tajnosti udala prošle godine. Iako se ne zna točan iznos koji je utrošila u preuređenje kuće, nagađa se da je riječ o više milijuna dolara, a impresivnom imanju dodala je i garažu koja može primiti pet automobila. Sudeći prema fotografijama čini se da je odlučila i proširiti prostrano zdanje koje ima osam spavaćih soba i dvanaest kupaonica. Kuću je zaštitila i od požara tako što je stavila krov otporan na vatru konstruiran u skladu sa striktnim specifikacijama o nekretninama koje se nalaze u zoni s vrlo viskom opasnosti od izbijanja požara. Ipak, postoje i dijelovi koje nisu preuređivali, a među njima je i bazen uz kojeg se nalazi kip Rockyja, kultnog filmskog lika kojeg je utjelovio upravo Stallone, a pjevačica ga je željela zadržati.

image

Radovi preuređenja kuće su pri kraju i pjevačica bi se u nju trebala uskoro useliti sa svojim suprugom Richom Paulom i sinom Angelom

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Adele je u potpunosti renovirala kuću koju je prije dvije godine kupila od Sylvestera Stallonea

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glazbenica je kuću kupila u siječnju 2022. godine i stavila je pod hipoteku od 37,7 milijuna dolara. Stallone ju je isprva prodavao po cijeni od 110 milijuna dolara, a zatim je smanjio cijenu na 85 milijuna prije nego što je prihvatio Adelinu ponudu. Njegov nekadašnji dom bio je prepun likova Ramba i Rockyja kad je stavljen na tržište, no Adele je to promijenila. Prema posredniku za prodaju nekretnina, koji je imanje na kojem se kuća nalazi nazvao suvremenim mediteranskim kompleksom slavnih svjetske klase, posvuda su bili kipovi i umjetnička djela koja su podsjećala na glumčeve najveće filmove. Adele je s renovacijom započela u lipnju 2023. godine, a fotografije snimljene prošle godine pokazuju kako je gotovo u potpunosti sve srušila i ponovno izgradila. Imanje se nalazi u istoj četvrti gdje su živjeli britanska glumica i voditeljica Lisa Vanderpump te glazbenik Rod Stewart i prava je oaza onima koji traže privatnost budući da se nalazi na kraju slijepe ulice i do nje vodi dugi privatni prilaz.

image

Ovako je kuća izgledala kada je bila u vlasništvu Sylvestera Stallonea

NO Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prije nego je kupila Sylvesterovu kuću Adele je već posjedovala tri kuće u četvrti Beverly Hills. Prve dvije nekretnine kupljene na ime kompanija The Gatefield Trust i Todd Gelfand, partnerskih tvrtki Adeline kompanije za upravljanje poslovanjem Gelfand, Rennert & Feldman. Treću nekretninu kupila je od modne dizajnerice i glumice Nicole Richie i njezinog supruga glazbenika Joela Maddena, a kuća se nalazila pokraj njezine sadašnje kuće i kuće koju je kupila od bivšeg supruga Simona Koneckog 2019. godine.

image
BRETT D. COVE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U svibnju 2022. godine potvrdila je informaciju da se preselila kod svog dečka Richa nakon godinu dana veze, a Grammyjem nagrađivana pjevačica, koja već ima sina Angela s Koneckim, prošlog je mjeseca otkrila da želi proširiti svoju obitelj. Tijekom jednog od svojih nastupa u Las Vegasu, pred obožavateljima je priznala kako se nada da će imati kćer s Richom. "Kad završim sa svim obavezama i svim koncertima, želim imati dijete. Želim djevojčicu jer već imam dječaka", izjavila je tada Adele.

Linker
08. rujan 2024 02:13