Rosalía na Dior reviji

 BERTRAND RINDOFF PETROFF/BESTIMAGE/PROFIMEDIA BERTRAND RINDOFF PETROFF/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
MEGA PROSLAVA

Od Gigi Hadid i Kendall Jenner do Anyje Talylor-Joy: Tko je mlada zvijezda koja je okupila elitu na svom rođendanskom partyju?

Rosalia, španjolska pjevačica, svoj je zvjezdani pariški party organizirala u hotelu Particulier na Montmartreu.

Rosalia, španjolska pjevačica, svoj je zvjezdani pariški party organizirala u hotelu Particulier na Montmartreu.

Njezin 32. rođendanski party bio je najvažniji društveni događaj Pariškog tjedna mode, a zvijezde svjetskog show biznisa koje su se okupile u francuskoj modnoj prijestolnici nisu željele propustiti zabavu koju je španjolska pjevačica Rosalía priredila u hotelu Particulier na Montmartreu.

image

Slavljenica je party organizirala u pariškom hotelu Particulier Montmartre

RAW/TGB/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Kiša je padala kao iz kabla, ali to nije pokvarilo doživljaj slavljenici i njezinim gostima među kojima su bile Gigi Hadid, Kendall Jenner, Willow Smith, Amelia Gray Hamlin, Kylie Jenner, Irina Shayk, Barbara Palvin, Camila Cabello, Anya Taylor-Joy..., da spomenemo samo neke.

Rosalía je andaluzijsku glazbenu tradiciju flamenco glazbe pretvorila u globalno popularni fenomen i danas se smatra jednom od najvećih latino glazbenih zvijezda na svijetu.

image

Kendall Jenner stigla je s crvenom ružom

/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Studirala je muzikologiju na katalonskoj Glazbenoj akademiji, a još više je naučila u praksi, nastupajući u glazbenim klubovima i na vjenčanjima.

"To mi je bila najbolja škola", priča Rosalía koja je dosad objavila tri albuma i osvojila dvije nagrade Grammy, te dvanaest Latin Grammyja, ali i brojne druge nagrade i priznanja, a može se pohvaliti i da je prva španjolska pjevačica u povijesti koja je nominirana za najboljeg novog izvođača na dodjeli Grammyja.

image

Willow Smith nije željela propustiti party o kojem će se dugo pričati

VEGAN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Model Amelia Gray Hamlin

VEGAN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Osim glazbe zanima je i moda, pa je 2018. Rosalía potpisala limitiranu kolekciju u suradnji s brendom Pull&Bear, u rujnu 2020. pokrenula je kolekciju ruževa za usne s MAC Cosmetics, čiji je prihod donirala udrugama za potporu ženama, mladima i LGBT zajednici. Preklani je postala zaštitno lice brenda Skims, a najavljena je i njezina suradnja s brendom Zara.

image

Glazbenica je bila specijalna gošća na Diorovoj pariškoj reviji

ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK

Rosalía Vila Tobella rođena je 25. rujna 1992. u mjestu Sant Cugat del Vallès u Kataloniji, gdje su njezini roditelji vodili obiteljsku tvrtku specijaliziranu za obradu metala. Odrasla je uz tri godine stariju sestru Pilar "Pili" Vilu, koja joj je stilistica i kreativna direktorica, a svoju pjesmu "G3 N15" posvetila je svom nećaku, Vilinom sinu Genísu, kojeg obožava.

image

Rosalía je 25. rujna proslavila 32. rođendan

GEOFFROY VAN DER HASSELT AFP

Od lani je u vezi s američkim glumcem Jeremyjem Allenom Whiteom, zvijezdom serijala "The Bear", a prije njega hodala je sa španjolskim reperom C. Tanganom, te portorikanskim pjevačem Rauwom Alejandrom.

image

Gigi Hadid i Kendall Jenner

/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Imala je i kratku aferu s američkom glumicom Hunter Schafer, s kojom je ostala prijateljica, pa je i Hunter bila na listi uzvanica za proslavu Rosalía 32. rođendana.

image

Rosalía je u vezi s glumcem Jeremyjem Allenom Whiteom, zvijezdom serijala ‘The Bear‘

LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
26. rujan 2024 13:02