Cindy Crawford

 SPLASH NEWS/SPLASH/PROFIMEDIA
Rijedak izlazak

Od propalog braka s glumcem do ljubavi na kojoj joj zavide: Cindy Crawford u samozatajnom poduzetniku pronašla je srodnu dušu

Manekenka i suprug Rande Gerber poznati su kao jedan od najdugovječnijih parova, nerazdvojni su već tri desetljeća, a upoznali su se dok je ona još bila u braku s Richardom Gereom.

Manekenka i suprug Rande Gerber poznati su kao jedan od najdugovječnijih parova, nerazdvojni su već tri desetljeća, a upoznali su se dok je ona još bila u braku s Richardom Gereom.

Iako se Cindy Crawford (58) često pojavljuje u javnosti, vrlo je rijetko imamo prilike vidjeti u društvu njezina supruga, inače uspješnog američkog poduzetnika, Randea Gerbera (62). Par koji je ove godine proslavio 26 godina braka, i 29 veze, fotoreporteri su uspjeli "uhvatiti" u zajedničkom večernjem izlasku u Los Angelesu, a da je njihova ljubav snažna kao prvog dana, dokazuje činjenica da su se cijelo vrijeme smješkali jedno drugom i držali za ruke.

image

Cindy Crawford i Rande Gerber

THE DAILY STARDUST/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Osim što su u javnosti poznati kao jedan od najdugovječnijih parova i ne odvajaju se već godinama, posebno je zanimljiv način na koji su se upoznali. Naime, američka manekenka i poduzetnik prvi su se put sreli na vjenčanju njezinog agenta i odmah kliknuli. No između njih, kako su često i sami govorili u medijima, nije bilo ništa više osim prijateljstva jer su oboje bili zauzeti. Naime, Cindy je u tom trenutku još uvijek bila u braku s glumcem Richardom Gereom, dok je Gerber također bio u vezi.

image

Manekenka je sa slavnim glumcem u braku bila od 1991. do 1995., a rastali su se, kaže, zbog prevelike razlike u godinama

THE LEGACY COLLECTION/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

Njihovo je prijateljstvo preraslo u romansu 1995. kad je manekenka i službeno okončala svoj brak s Gereom, te imućnom biznismenu i bivšem modelu pružila priliku. I ta je odluka očigledno bila itekako ispravna jer je njihova veza i danas, čak 29 godina kasnije, poznata kao jedan od najstabilnijih u Hollywoodu. U javnosti su se zajedno prvi put pojavili na premijeri filma "Dan očeva" 1997., a samo godinu dana nakon jedno su drugome izrekli sudbonosno "da".

image

Manekenka i poduzetnik vjenčali su se 1998., a u braku su dobili dvoje djece

GETTY IMAGES VIA AFP/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Cindy je često govorila o tome koliko je Rande u apsolutno svemu podržava te se njihov brak prvenstveno temelji na međusobnom poštovanju, ali i prijateljstvu. "Rande je uistinu moj najbolji prijatelj. S njim mogu biti potpuno svoja, nikada me ne osuđuje, a ujedno mi je i najveća potpora", rekla je u jednom od intervjua.

Nisu imali veliku svadbu, a na intimnoj ceremoniji koja se održala na Bahamima prisustvovali su samo njihova obitelj i prijatelji. Iako su tijekom godina nerijetko bili meta tabloida te se nekoliko puta spekuliralo i o njihovu razvodu, sve je ostalo samo na šuškanjima. Sve do danas, Cindy i Rande ostali su nerazdvojni, a par je u braku dobio i dvoje djece - sina Presleyja i kćer Kaiju.

Linker
13. listopad 2024 11:28