COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Odmor s prijateljima

Ona stvarno zna uživati: Diletta Leotta medeni mjesec provodi na jahti poznate voditeljice

Talijanska sportska novinarka nakon vjenčanja s nogometašom Lorisom Kariusom uživa na Liparskom otočju.

Talijanska sportska novinarka nakon vjenčanja s nogometašom Lorisom Kariusom uživa na Liparskom otočju.

Nakon bajkovitog vjenčanja na vulkanskom otočju na jugu Italije, 32-godišnja talijanska sportska novinarka Diletta Leotta sa suprugom Lorisom Kariusom, njemačkim nogometašem i njihovom 10-mjesečnom kćerkicom Arijom uživa na medenom mjesecu na jahti prijatelja na Liparskom otočju u Tirenskom moru, sjeveroistočno od Sicilije. Između deset otoka najpoznatiji je Stromboli, koji se zbog svojih spektakularnih prirodnih ljepota i predivnih šljunčanih plaža smatra magnetom za turiste bolje platežne moći, a u njegovoj blizini nalazi se i Vulcano, na kojem su se Diletta i Loris prije desetak dana vjenčali.

Mladenka je nosila čipkastu vjenčanicu rimskog modnog atelijera Emé s velom i dugačkim šlepom na kojem je na engleskom bila izvezena rečenica "All I Ever Wanted" (Sve što sam ikad poželjela), te nakit draguljarske kuće Damiani, a mladoženja klasični bijeli smoking i crne hlače s leptir kravatom.

image

Tek vjenčani par obilazi vulkansko Liparsko otočje u blizini Sicilije

VINCENZO ALOISI/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Diletta Leotta svakoga dana svoje milijune pratitelja na društvenim mrežama počasti novim fotografijama svog najvažnijeg dana na kojem je blistala od sreće i zadovoljstva jer je napokon ozakonila svoju vezu s muškarcem svog života, s kojim je kćerkicu Ariju dobila lanjskog 16. kolovoza, baš na svoj 32. rođendan.

image

Nakon vjenčanja potpuno su se opustili, pa Loris rivom šeće bos, a Diletta je u japankama

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Dobrodošla malena lavice, ti si najljepši dar svojim roditeljima, najviše što smo si ikad mogli poželjeti", napisala je Diletta Leotta na dan rođenja svoje kćeri uz nekoliko fotografija s novorođenom bebom i partnerom koji ju je u rodilištu počastio čokoladnom tortom.

Diletta iza sebe ima vezu s poznatim turskim glumcem Canom Yamanom, a neko vrijeme mediji su je povezivali i s legendarnim nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem, no sve to je danas davna prošlost i prošlo svršeno vrijeme otkako je potkraj 2022. započela vezu s njemačkim nogometnim vratarom Lorisom Kariusom.

image

Diletta obožava dobru zabavu u društvu prijatelja

PEDRO/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Premda njegova nogometna karijera nije blistava kao što se očekivalo u njegovim mlađim danima, kad je bio reprezentativni golman mlađih njemačkih selekcija, danas rezervni vratar engleskog premijerligaša Newcastle Uniteda, svojom markantnom pojavom i stasom privlači poglede navijačica i kad sjedi na klupi za pričuve.

Svoj medeni mjesec mladenci provode potpuno opušteno, u izdanju u kakvom ih dosad nismo imali priliku vidjeti. Loris Karius i u šetnji primorskim talijanskim gradićima šeće bos, dok Diletta Leotta nosi natikače bez pete i udobne ljetne haljine.

image

Za medeni mjesec jathu im je posudila prijateljica Elsabetta Canalis

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Na medenom mjesecu uživaju u komforu luksuzne jahte Eacos, čija je vlasnica atraktivna voditeljica i glumica Elisabetta Canalis, čijim dražima svojedobno nije uspio odoljeti holivudski glumac, redatelj i producent George Clooney, a na brodu im se pridružilo još desetak prijatelja.

Diletta Leotta se pola godine nakon rođenja kćerkice vratila na posao, a prvi put se pred kamerama pojavila početkom veljače, kad je za televizijsku kuću Mediaset pratila najdugovječniji talijanski festival zabavne glazbe u Sanremu."Uvijek zajedno", napisala je tada uz fotografiju s kćerkicom u naručju, a pratitelji su mladoj majci čestitali što se ne odvaja od bebice, nego je posvuda vodi sa sobom vodi, čak i na višednevni službeni put.

image

Loris Karius i Diletta Leotta vjenčali su se na otoku Vulcano na jugu Italije

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
06. rujan 2024 08:56