Presretni roditelji Justin i Hailey Bieber

 DIGGZY/SHUTTERSTOCK
PRESRETNI RODITELJI

Osam milijuna lajkova za najslađu nožicu na svijetu: Slavni par nakon šest godina braka dobio sinčića, ime dobio po djedu

Kanadski pjevač Justin Bieber i njegova supruga, američka manekenka Hailey Bieber 23. kolovoza postali su roditelji i objavili prvu fotografiju nožice svoje bebice.

Kanadski pjevač Justin Bieber i njegova supruga, američka manekenka Hailey Bieber 23. kolovoza postali su roditelji i objavili prvu fotografiju nožice svoje bebice.

Preslatko iščekivanje napokon je završilo i porod je prošao u savršenom redu, pa se slavni par Justin i Hailey Bieber napokon pohvalio prvom fotografijom svoje bebice. Da su postali su roditelji proslavljeni kanadski pop pjevač je objavio na svom profilu na Instagramu, te uz fotografiju nožice svoga sinčića, rođenog 23. kolovoza, napisao “Dobrodošao kući, sine!”

U četiri sata tu je objavu lajkalo više od osam milijuna njegovih pratitelja, a prijateljica Kylie Jenner komentirala je da je to najslađa nožica na svijetu i da je naprosto obožava. Raznježeni Justin Bieber u objavio je otkrio kako je sa suprugom sinu odabrao ime Jack Blues. Sinčić je ime dobio po srednjem imenu svoga djeda s očeve strane Jeremyja Jacka Biebera, koji se nedugo nakon Justinovog rođenja rastao od njegove majke Pattie Mallette.

Kako je bila riječ o mladenačkoj vezi, njegovi roditelji bili su 18-godišnjaci kad je Justin Bieber rođen, slavni pjevač tu odluku nije zamjerio ocu s kojim je cijelo vrijeme u kontaktu, a danas je Jeremy Jack Bieber youtuber i influencer s milijunima pratitelja na društvenim mrežama. A hoće li se, i kako, angažirati u ulozi djeda - tek će se vidjeti.

image

Hailey i Justin Bieber lani u New Yorku

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Supružnici su u svibnju emotivnom objavom otkrili da čekaju bebu, a njihov glasnogovornik je tada otkrio da je manekenka u visokoj trudnoći, te da je termin poroda u kolovozu. Objava da čekaju bebu i da su obnovili bračne zavjete stigla u trenutku kad se šuškalo o problemima u njihovoj vezi, a njom su prekinuli sve zlonamjerne tračeve.

Oboje su oduvijek otvoreno govorili o tome kako im je velika želja da jednog dana postanu roditelji, a 27-godišnja manekenka je priznala da o tome sanja otkako se udala za Justina Biebera.

image

Prva zajednička fotografija slavnog para

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK

"Justin i ja smo vrlo slični i razmišljamo na isti način. Oboje smo oduvijek znali da želimo obitelj i djecu, a kad se to dogodi oboje ćemo se maksimalno angažirati kao roditeljii", ispričala je Hailey Bieber.

Justin i Hailey vjenčali su se u tajnosti sredinom 2018. u njujorškoj Gradskoj vijećnici, a 30. rujna priredili su svadbno slavlje i jedno drugom se ponovno zauvijek obećali u kapelici Somerset u Blufftonu u Južnoj Carolini.

image

Zajedno su 2019. snimili kampanju za Calvin Klein

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK
Linker
05. rujan 2024 11:11