Pierce Brosnan i Keely Shaye Brosnan

 RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK
FATALNI SUSRET

Ovo je najromantičnije što ćete danas pročitati: Pierce Brosnan je posvetio dirljivu objavu voljenoj Kelly za 23. godišnjicu braka

Proslavljeni glumac Pierce Brosnan i američka novinarka Keely Shaye Brosnan proslavili su 23. godišnjicu braka, a upoznali su se na plaži u Meksiku 1994. godine.

Proslavljeni glumac Pierce Brosnan i američka novinarka Keely Shaye Brosnan proslavili su 23. godišnjicu braka, a upoznali su se na plaži u Meksiku 1994. godine.

Njihova nestvarna ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumački superstar Pierce Brosnan ponovno je dokazao zašto je na glasu kao jedna od najromantičnijih zvijezda svjetskog showbiznisa. Irski glumac, koji se proslavio ulogama brojnih akcijskih junaka i tajnog agenta 007 u filmskoj franšizi o Jamesu Bondu, povodom 23. godišnjice braka suprugu Keely Shaye Brosnan u objavi na Instagramu nazvao je svojom "prelijepom djevojkom dubokih smeđih očiju" i poručio joj da mu je ona i nakon tri desetljeća ljubavi sve na svijetu.

image

Jedna od prvih zajedničkih fotografija

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

"Moja draga Keely, ti si moj sjever, moj jug, moj istok i moj zapad, moja ljubav zauvijek", napisao je glumac u dirljivoj objavi uz koju je priložio brojne fotografije iz obiteljskog albuma. Njegova supruga je, pak, na svom profilu objavila fotografije s vjenčanja koje je 2001. održano u dvorcu Ashford u Republici Irskoj, i svog životnog partnera nazvala "najdivnijom, najnježnijom i najbrižnijom osobom koju je ikad upoznala", te dodala kako se nada da su pred njima još mnoge sretne godine zajedničkog života.

Njihova ljubav započela je slučajnim susretom, a u protekla tri desetljeća 71-godišnji Pierce Brosnan i 60-godišnja američka novinarka Keely Shaye Brosnan jedno su drugome bili najveća podrška u svim izazovima koje su zajedno proživjeli, .

Upoznali su se 8. travnja 1994. u Meksiku na partiju na plaži i zaljubili se na prvi pogled. ""Bio je visok, taman, prezgodan..., jednom riječju neodoljiv frajer. Oči su mu blistale i jednostavno je tako zračio da sam mu morala prići. Toga dana u Meksiku sam s neba pa u rebra upoznala čovjeka svog života. Zahvaljujem svojoj sretnoj zvijezdi što sam u tom trenutku skupila hrabrost da mu priđem i da mu se predstavim, a otada me Pierce ne prestaje oduševljavati kao i prvoga dana", opisala je Keely Shaye Brosnan početak njihove veze.

Glumac je u tom trenutku prolazio kroz vrlo teško životno razdoblje i još uvijek se oporavljao od gubitka prve supruge, australske glumice Cassandre Harris, koja je u 43. godini preminula od zloćudne bolesti. Zajedno su podizali sina Seana, a Pierce Brosnan je posvojio i njezino dvoje djece iz prethodnog braka, kćer Charlotte i sina Christophera.

image

Vjenčanje Pierca Brosnana i njegove prve supruge Cassandre Harris održano je u Londonu 1980.

ALAN DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

S Keely Shayne vjenčao se 2001. u Irskoj, a Pierce Brosnan je supruzi nerijetko javno zahvaljivao što mu je bila rame za plakanje u trenutku kad mu se činilo da su mu sve lađe potonule, posebice u trenutku kad je njegova kći Charlotte 2013. preminula od iste bolesti kao i njezina majka.

"Da je tražim godinama, ne bih pronašao tako snažnu ženu, punu ljubavi i pažnje kao što je Keely", izjavio je glumac.

Zajedno su podigli sinove Dylana i Parisa koji su obojica krenuli očevim stopama i svoju budućnost vide u showbiznisu. Okušali su se u glumi, glazbi i modelingu, a pozornost javnosti privukli su autoironičnom izjavom da su oni klasične bebe nepotizma, jer im slavno očevo prezime otvara sva vrata.

image

Pierce Brosnan sa suprugom Keely na njujorškoj MET Gali

DNPHOTOGRAPHY/ABACA/SHUTTERSTOCK
Linker
10. rujan 2024 11:54