Modno usklađena obitelj na Maldivima

 INSTAGRAM
VRIJEME ODLUKE

Pozdrav s Maldiva Ivana Rakitića: Pred njim je ljeto važnih odluka, ali tek nakon morskih užitaka

Proslavljeni hrvatski nogometaš uoči odluke o nastavku karijere odmara se sa suprugom Raquel i kćerima u tropskom raju.

Proslavljeni hrvatski nogometaš uoči odluke o nastavku karijere odmara se sa suprugom Raquel i kćerima u tropskom raju.

Prema podacima nedavno objavljenih analiza hrvatska obala i službeno ima najčišće more u Europi, jer su lanjski podaci pokazali da je kvaliteta morske vode na više od 99 posto hrvatskog Jadrana - izvrsne kvalitete. No, i tropska ljetovališta imaju svoje prednosti, a to zna i naš proslavljeni nogometaš Ivan Rakitić, 36-godišnji igrač saudijskog prvoligaškog kluba Al-Shababa iz Rijada.

Uz emotikone palmi, kokosa, lubenica i trešanja Raketa je objavio obiteljske fotografije s odmora na Maldivima, gdje na bajkovitim pješčanim plažama u sjeni palmi uživa u svom luksuzu koji se može priuštiti novcem, te kristalno čistom moru.

"Ivane, pusti ti to i dođi nam radije u Split", "Čekamo te", "Vrime je...", poručili su mu u komentarima navijači splitskog Hajduka, jer nije tajna da je ime Ivana Rakitića na popisu želja novog trenera i talijanske nogometne legende Gennara Gattusa.

Dok se na Poljudu slaže momčad za iduću sezonu, Ivan Rakitić zasad o mogućem dolasku u grad pod Marjanom zasad mudro šuti, a na Europskom prvenstvu - nakon ispadanja Vatrenih u grupnoj fazi - navija za Švicarsku.

Ivan Rakitić je, naime, 10. ožujka 1988. rođen u Rheinfeldenu, gradu u švicarskom kantonu Aargau, koji se nalazi petnaestak kilometara istočno od Basela, a svjetski je poznat po Feldschlösschenu, najpopularnijem švicarskom pivu, uz koje navijači slave uspjehe svoje reprezentacije na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Kako god, Ivan Rakitić događaje na Euru 2024. prati iz tropskog raja, kamo je otputovao na obiteljski odmor sa suprugom Raquel Mauri i kćerima, 11-godišnjom Altheom i 8-godišnjom Adarom, čije su fotografije na ljuljački dobile tisuće lajkova i mnoštvo oduševljenih komentara.

"Prezgodni ste", "Obitelj na prvom mjestu", "Ovo ste definitivno zaslužili", "Prelijepi roditelji i prelijepe djevojčice"..., glase neki od njih, a pratitelji slavnog para poručili su im da zaslužuju i modne čestitke jer su se kao i mnogo puta dosad stilski uskladili.

U atraktivnu brinetu popularni Raketa zaljubio se istog dana kada je prvi put stigao u Andaluziju, kako bi potpisao ugovor s nogometnim klubom Sevilla, a trebalo mu je čak sedam mjeseci da ženu svog života nagovori da s njim izađe na prvi spoj.

"Negdje oko ponoći nagovorio sam brata Dejana, koji mi je i menadžer, da odemo na piće u grad. Sjeli smo u prvi kafić i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena. Trebalo mi je dugo da je privolim da iziđe sa mnom na spoj, ali sam znao da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila... Kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama i nogama, poput Tarzana i Jane - sve dok ja nisam naučio njezin materinski jezik", ispričao je Rakitić u svom velikom intervju koji je 2015. dao za Gloriju.

Ove godine supružnici su proslavili jedanaestu godišnjicu braka, a i danas se strastveno vole kao i prvog dana. Ako se uspije dogovoriti s upravom i trenerom, te ako Ivan Rakitić od jeseni bude nosio dres splitskog Hajduka, nema sumnje da će cijela njegova obitelj preseliti u Hrvatsku, te da će Raketi u novom životnom poglavlju najveća podrška biti upravo njegove tri žene - supruga i dvije kćeri.

Linker
05. rujan 2024 13:21