Jordyn Blum i Dave Grohl na dodjeli Oscara 2016.

 ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK
Razvod na pomolu?

Preljubnički skandal ne jenjava: Internet užarila fotografija navodne izvanbračne kćeri slavnog rokera, on sve demantirao

Dave Grohl prije nekoliko dana je priznao da je postao otac izvanbračne kćeri, što bi nakon 21 godine moglo presuditi njegovom naizgled skladnom braku s televizijskom producenticom Jordyn Blum.

Dave Grohl prije nekoliko dana je priznao da je postao otac izvanbračne kćeri, što bi nakon 21 godine moglo presuditi njegovom naizgled skladnom braku s televizijskom producenticom Jordyn Blum.

Slika mirnog obiteljskog čovjeka, koji usprkos osobnom bogatstvu koje se procjenjuje na više od tristo milijuna dolara, najviše uživa u roštiljanju sa svojom suprugom i kćerima, više se nikad vjerojatno neće vezati uz lik i djelo 55-godišnjeg Davea Grohla. Slavni roker godinama je gradio svoj imidž, koji je preko noći pao u vodu nakon njegovog javnog priznanja da je s drugom dobio izvanbračnu kćerkicu, svoje četvrto dijete.

Premda su mnogi pomislili da je ta objava frontmena megapopularnog američkog rock benda Foo Fighters zapravo samo vrh ledenog brijega te da će sada početi javljati mnoge žene koje su s njim dobile djecu, to se nije dogodilo. Ali su zato internet preplavile fotografije njegove navodne izvanbračne kćeri, koju je na svom Instagram profilu objavila korisnica Valerie Greystone.

image

Dave Grohl i Jordyn Blum na zabavi Vanity Faira povodom dodjele Oscara 2013.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Uz fotografiju djevojčice prekrivene ružičastom plahticom u autosjedalici koja drži mamu za prst, objavila je poduži tekst. "Moja slatka Roxie Junie Grohl! Biti tvoja mama je nevjerojatno iskustvo i svaki dan sam sve zaljubljenija u tebe. Tvoj tata bio je uz mene tijekom cijele trudnoće i brinuo se da nam ništa ne nedostaje. Zahvalna sam mu na ljubavi i podršci, a tebi obećavam da ću uvijek učiniti sve za tebe. Presretna sam što su zahvaljujući tvom tati svi doznali da postojiš, a svaki put kad te pogledam vidim koliko nalikuješ svome ocu - od oblika očiju, izgleda tvog nosića i osmijeha, ti si Roxie prava mala Grohlica", stoji u objavi koja je ubrzo postala viralna i prenijeli su je brojni svjetski mediji, među kojima je i New York Post na čijim stranicama još uvijek stoji fotografija djevojčice koja je podigla mnogo prašine.

No, glasnogovornik Davea Grohla je sve te navode demantirao, a sporna objava je uklonjena i korisnički račun je blokiran. No, zato nije demantirana vijest da su Dave Grohl i Jordyn Blum angažirali odvjetnike koji će ih zastupati u brakorazvodnoj parnici i to bi mogao biti znak kako je njihovom braku vrijeme odbrojano.

image

Jordyn Blum i Dave Grohl imaju tri kćeri

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK

Supružnici su posljednji put u javnosti viđeni u Kraljevskoj loži All England kluba na teniskom turniru u Wimbledonu početkom srpnja pa je njegovo priznanje da je dobio izvanbračnu kćer s drugom odjeknulo još jače. "Nedavno sam postao otac malene djevojčice, moje kćeri rođene izvan braka. Želim joj biti nježan i brižan roditelj, ali i dalje volim svoju ženu i svoje kćeri i učinit ću sve da vratim njihovo povjerenje i zaslužim njihov oprost", napisao je Dave Grohl u svom nikad iskrenijem statusu na Instagramu.

image

Dave Groh i Jordyn Blum u šetnji s kćerkicom Violet Maye 2008.

KM PRESS GROUP/SHUTTERSTOCK

Hoće li Jordyn uspjeti oprostiti nevjeru Daveu Grohlu, kako će gledati na njegove posjete drugoj, zasad neimenovanoj ženi i njihovoj kćeri i koliko će joj trebati da mu oprosti, ako će to uopće biti u stanju - zasad samo nebo zna. Kako god, Dave Grohl je cijeli svoj život okružen ženama: sa suprugom Jordyn Blum ovog je ljeta proslavio 21. godišnjicu braka, a kad nije na turneji posvećen je obitelji i odgoju njihovih tinejdžerki Violet Maye i Harper Willow, te 10-godišnje Ophelije Saint. S njima živi u kući u losanđeleškom kvartu Encino, mjestu za koje je jednom - pola u šali, pola u zbilji - rekao da se ondje ostarjeli rockeri povlače da u miru dočekaju smrt, no to očito nije i njegov slučaj.

Najvažniju ženu svog života upoznao je u jednom baru u Hollywoodu. Cijelu večer proveli su u razgovoru kao da se poznaju od djetinjstva te je od nje na odlasku dobio broj telefona na papiriću na kojem se Jordyn, tada zaposlenica glazbene postaje MTV potpisala kao njegova buduća supruga. Ipak, nakon nekoliko izlazaka Dave Grohl joj se nije mjesecima javljao, sve dok izgleda nije napokon shvatio da je Jordyn prava žena za njega.

image

Dave Grohl i Jordyn Grohl na partyju uoči dodjele Grammyja 2013.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK
Linker
12. rujan 2024 19:03