Ryan Reynolds i Peggy

 JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK
Sve je osvojio!

Ryane Reynoldsu, makni se! Nova zvijezda "Deadpoola" je Peggy, a ovo je njezin put od "najružnijeg psa" do holivudske zvijezde

Ona ide od premijere do premijere, puse joj daju najveće svjetske zvijezde, a fotografi je ne prestaju snimati... Ipak, maloj mješanki život nije uvijek bio ovako glamurozan.

Ona ide od premijere do premijere, puse joj daju najveće svjetske zvijezde, a fotografi je ne prestaju snimati... Ipak, maloj mješanki život nije uvijek bio ovako glamurozan.

Ovih se dana ne prestaje pričati o novoj holivudskoj akcijskoj komediji "Deadpool i Wolverine" u kojoj glavne uloge igraju miljenici publike Ryan Reynolds i Hugh Jackman, koji su marljivo radili na njezinoj promociji i pohodili njezine svjetske premijere.

Osim njih u filmu glume i Leslie Uggams, Emma Corrin, Morena Baccarin, Blake Lively, Jennifer Garner i drugi, no posebna je pažnja, možda pomalo neočekivano, pripala malenoj kujici - mješanki mopsa i kineskog kukmastog psa imena Peggy. Njoj je u filmu pripao lik Dogpoola koji se na svom putovanju brzo zbližava s Wadeom Wilsonom kojeg igra Reynolds, a koji se zapravo založio da baš ona bude izabrana za film.

"Pokrenuli smo globalnu potragu i Peggy je pobijedila mnoge kandidate zbog svoje ružnoće", pojasnio je redatelj filma Shawn Levy.

I prije nego što se pridružila slavnoj glumačkoj ekipi, šestogodišnja je mješanka imala iskustva s poziranjem pred reflektorima, budući da je prošle godine bila proglašena najružnijim psom u Velikoj Britaniji. Iako nikad prije toga nije bila na filmskom setu, jako je brzo prihvatila režim treninga za ulogu super heroja, a koji je potrajao tri mjeseca pod vodstvom trenerice Jules Tottman.

"Peggy nikada nije bila obučena da radi bilo što. Dakle, kada smo pronašli Peggy, otišla je na obuku. I trenirala je! Učila je kako trčati, kako doći do cilj, kako gledati u nešto", dodao je Levy.

image

Hugh Jackman, Peggy i Ryan Reynolds na setu filma

?WALT DISNEY CO./COURTESY EVERETT COLLECTION

Svojim je ponašanjem i talentom oduševila sve oko sebe, pa tako i izvršnu producenticu Wendy Jacobson.

"Ponosna sam na Peggy jer kada smo je upoznali bila je jako sramežljiva. Jednostavno nije bila toliko socijalizirana, pomalo se plašila i iskreno, baš je zbog toga bila savršen izbor. Čim je krenula trenirati i kada se pojavila na setu i odmah je znala da je zvijezda. Sjedila bi tamo u svom kostimu ili ležala i pustila da joj se svi dive. Obožavala je to", prisjetila se Wendy.

image

Peggy je zablistala na premijeri filma "Deadpool i Wolverine" u New Yorku

KRISTIN CALLAHAN/EVERETT COLLECTION

A da se Peggy skroz navikla na svoj zvjezdani status mogli smo se uvjeriti i na crvenim tepisima, između ostalog i na premijeri u New Yorku gdje je ukrala svu pažnju, naročito slatkim isplaženim jezikom koji je sve osvojio.

Njezina je vlasnica Britanka imena Holly Middleton iz istočnog Yorkshirea koja ju je odlučila posvojiti kada je imala svega šest mjeseci jer joj je izgledala neobično i "kao da ju nitko ne voli". Danas je voljeni član njezine obitelji, iako ponekad zna izazvati pomutnju kada šeću ulicom.

"Nju ili volite ili ne, nema sredine. Kada smo je doveli kući imala je čuperke na glavi i stopalima, a jezik joj visio. Uvijek je tako, ali to je ne sprječava u bilo čemu - može jesti, može piti, ide joj u usta, samo ne ostaje tamo! Oduvijek sam voljela sve što je na neki način neobično i kada sam je vidjela na stranici za usvajanje, znala sam da se želim brinuti o njoj", izjavila je Holly prošle godine za BBC.

Linker
15. rujan 2024 23:14