Catherine Zeta-Jones blista u društvu svog sina Dylana Douglasa
na premijeri showa ”Wednesday”

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Tek su mu 24 godine

Slavno prezime nije njegov jedini adut: Sin holivudskih miljenika nije samo zgodan nego i nevjerojatno ambiciozan i uspješan

Dylan Michael Douglas, sin glumačkog para Michaela Douglasa i Catherine Zeta-Jones, pohvalio se svojom prvom emisijom koja će uskoro ugledati svjetlo dana.

Dylan Michael Douglas, sin glumačkog para Michaela Douglasa i Catherine Zeta-Jones, pohvalio se svojom prvom emisijom koja će uskoro ugledati svjetlo dana.

U kolovozu je proslavio 24. rođendan, političke znanosti magistrirao je prestižnom američkom Sveučilištu Brown, a svoj prvi posao dobio je u struci i to zahvaljujući vlastitoj ideji i projektu koji je prezentirao vlasnicima platforme SiriusXM-u, na kojoj će voditi tjednu emisiju "Mladi Amerikanci" (Young American with Dylan Douglas).

Slavno prezime i fizička sličnost s ocem, proslavljenim holivudskim glumcem Michaelom Douglasom koji će 25. rujna proslaviti 80. rođendan - i tim povodom upravo prima sve najviše počasti na Filmskom festivalu u Deauvilleu u Francuskoj, očito nisu jedini aduti Dylana Michaela Douglasa.

image

Carys Douglas, Michael Douglas i Dylan Douglas na VIP premijeri filma "America‘s Burning" u New Yorku

ADELA LOCONTE/SHUTTERSTOCK

Osim što je prezgodan i prebogat - Dylan je nasljednik obiteljskog bogatstva koje se procjenjuje na petsto milijuna dolara, obožava i opasnost, pa u svom slobodnom vremenu uživa u adrenalinskim hobijima kao što su kitesurfing, vožnja motora i sportskih bolida. Iako su mu nudili karijeru modela i glumca, Dylan Douglas se nije odlučio krenuti putem svojih slavnih roditelja. Njegova emisija, koju je sam osmislio i koju će sam voditi, emitirat će se subotom, a fokus će biti na temama koje mogu mlade glasače navesti da izađu na predsjedničke izbore u studenom ili da se prijave na glasanje - poštom.

"Terme su iznimno bitne i vrlo izazovne, posebno za pripadnike moje generacije Z, a uključuju reproduktivna prava, klimatske promjene, kontrolu oružja i još mnogo toga", kaže Dylan Douglas koji će u svoje emisije pozivati goste, političare i aktiviste, a sa svojim slušateljima će komunicirati i na društvenim mrežama.

image

Dylan Michael Douglas s roditeljima Catherine Zeta-Jones i Michaelom Douglasom

ASHLEY CROWDEN/ATHENA PICTURES/SHUTTERSTOCK

"Američka politika zapravo nikad nije bila uzbudljivija: u 21. stoljeću dobili smo prvog crnog predsjednika, sad imamo priliku dobiti prvu predsjednicu, a moja je generacija proživjela brojne kulturne ratove i neka od najtransformativnijih i najburnijih vremena u našoj povijesti", kaže Dylan čiji je cilj dati glas i priliku mladima, da artikuliraju svoje probleme, ciljeve i želje, da ih političari čuju i pokušaju osmisliti odgovore za njihovo rješenje.

image

Dylan Michael Douglas s bakom Patriciaom Fair odlično se proveo u Londonu 2015.

JAMES SHAW/SHUTTERSTOCK

Idući korak prema Dylanovoj samostalnosti bit će preseljenje iz obiteljskog doma, jer s mlađom sestrom Carys još uvijek živi s roditeljima u njihovom njujorškom domu u Westchesteru.

Michael Douglas i Catherina Zeta-Jones upoznali su se u Francuskoj prije 27 godina na filmskom festivalu u Deauvilleu, a Michael Douglas je na prvi pogled bio očaran glumicom, tada dvostruko mlađom od sebe, koja je promovirala film "The Mask of Zorro". Od organizatora je zatražio da ga za večerom smjeste za njezin stol, a nakon večere pozvao ju je u bar, te iz neba pa u rebra rekao: "Znaš, bit ću otac tvoje djece". Što se i dogodilo.

image

Dylan Michael Douglas s majkom Catherine Zeta-Jones u Los Angelesu 2022.

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Linker
12. rujan 2024 14:16