Sofia Richie

 THEO WARGO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Sasvim iskrena

Sofia Richie napravila iznimku i progovorila o privatnom životu i zdravstvenim problemima: "Bilo mi je preteško napustiti kćer"

Iako u javnosti rijetko govori o svojoj intimi u najnovijem podcastu za She MD manekenka je napravila iznimku i osvrnula se na težak period iza nje, ali i početak veze s poduzetnikom Elliotom Graingeom.

Iako u javnosti rijetko govori o svojoj intimi u najnovijem podcastu za She MD manekenka je napravila iznimku i osvrnula se na težak period iza nje, ali i početak veze s poduzetnikom Elliotom Graingeom.

Manekenka Sofia Richie Grainge rijetko u medijima govori o privatnom životu, no ovog je puta napravila iznimku i u podcastu za She MD progovorila o nedavnom rođenju kćeri Eloise Samanthi, zdravstvenim komplikacijama koje su je zadesile u trudnoći, ali i nakon poroda, a tijekom gostovanja dotakla se i supruga Elliota Graingea. U intervjuu je progovorila i o početku veze s 30-godišnjim direktorom diskografske kuće i otkrila kako je shvatila da je on pravi čovjek za nju.

"U svim prijašnjim vezama osjećala sam konstantnu potrebu da se mijenjam, nikad nisam mogla biti ono što uistinu jesam. Sve dok nisam upoznala Elliota, s njim sam mogla biti svoja i nije mi dugo trebalo da shvatim da je on prava osoba za mene", rekla je 26-godišnja manekenka dodavši kako je njezin suprug nikada nije pokušao mijenjati.

@dearmedia @Sofia Richie Grainge realized she didn’t need to change herself for her husband 🥹 Listen to the full episode on @SHE MD Podcast #sofiarichiegrainge #meetingtheone #shemdpodcast #podcastclips ♬ original sound - Dear Media

"Uvijek mi govori da me voli baš takvu kakva jesam, ali i ja njega. Kad smo zajedno, potpuno smo svoji", rekla je Sofia koja je ljubavnu vezu s Elliotom započela 2021., a za portal Access Hollywood jednom je prilikom izjavila kako ga zapravo poznaje od svoje 12. godine.

"Volim ga, znam apsolutno sve o njemu i točno znam kakav je, jer ga, naime, poznajem polovicu svog života", izjavila je manekenka. U podcastu se također dotakla i nekih detalja s poroda, kao i dotad nepoznate informacije da cijeli život boluje od PCOS-a, sindroma policističnih jajnika, zbog čega joj je i samo začeće bio veliki izazov. U trudnoći je, kaže, dobila 32 kilograma, a u šestom mjesecu završila je na mirovanju zbog kontrakcija.

image

Sofia Richie s kćerkicom Eloise

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

"Imala sam sjajnu trudnoću do otprilike 32. tjedna, a onda sam se jednog jutra probudila s trudovima. Ostala sam u bolnici šest dana, a kasnije sam kod kuće morala što više mirovati kako ne bih prerano rodila", otkrila je Sofia koja je, ubrzo nakon poroda, razvila rijetko postporođajno stanje nazvano preeklampsija.

"Osjećala sam se jako loše, provela sam u bolnici dva dana. Najteža stvar od svega bila mi je napustiti Eloise tako rano nakon poroda. Bilo je strašno. Doslovno sam se skrivala u ormaru i plakala, a kad me suprug ipak nasilu odvukao u bolnicu, bila sam na lijekovima za krvni tlak šest do osam tjedana, a ti lijekovi za krvni tlak užasno iscrpljuju", dodala je manekenka kojoj je u tim trenucima najveća podrška bio upravo njezin suprug za kojeg se udala lani u travnju.

image

Sofia i Elliot vjenčali su se lani, a u svibnju ove godine dobili su i kćer

ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

U svibnju ove godine Sofia i Elliot dobili su djevojčicu Eloise Samanthu, a sretnu vijest o prinovi ponosna mama je tada objavila i na društvenim mrežama, uz emotivni opis. "Najbolji dan mog života", napisala je tek kratko Sofia Richie Grainge.

Linker
16. listopad 2024 09:53