Lionel Messi lansirao je svoj prvi miris
 

 GAME ON PRODUCT GROUP/FERRARI/PROFIMEDIA
MIRIŠE NA POBJEDU

Što će reći Ronaldo i Georgina? Leo Messi odlučio se za put u nepoznato i zaradio fenomenalne recenzije

Proslavljeni argentinski nogometaš Lionel Messi predstavio je svoj prvi miris, koji je kreirao jedan od najpoznatijih noseva parfumerske industrije.

Proslavljeni argentinski nogometaš Lionel Messi predstavio je svoj prvi miris, koji je kreirao jedan od najpoznatijih noseva parfumerske industrije.

Njihovo nogometno rivalstvo na travnjaku je opjevano tisuću puta i analizirano do najsitnijeg detalja, ali nitko nije očekivao da će proslavljeni argentinski nogometaš Lionel Messi svog portugalskog rivala Cristiana Ronalda potući na njegovom terenu. Ovih dana je, naime, Lionel Messi javnosti predstavio svoj prvi miris Messi Eau de Parfum, koji je kreirao jedan od najpoznatijih noseva parfumerske industrije Frank Voelkl.

Njegove gornje note su kardamom, list jabuke i čempres, u srednjima dominiraju mirisi lavande, korijena irisa i kože, dok su kao baza iskorištene note mahune vanilije, crnogoričnog cedra iz Virginije, te pačulija. Njegovi tvorci tvrde da je kreiran za izazove suvremenog muškarca s ciljem da izazove duboke emocije, te istovremeno odrazi Messijeve kvalitete svjetskog prvaka, oca i džentlmena. U sebi zato spaja osvježavajuće i tople note, živu energiju i duh nogometa, a namijenjen je svima koji se žele osjećati samopouzdano i snažno poput Messija.

image

Lionel Messi sa suprugom Antonellom i sinovima Thiagom, Mateom i Cirom živi u Miamiju, a uživali su na odmoru u Rijadu

SAUDI TOURISM AUTHORITY VIA GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Već se može nabaviti u prodaji u Sjedinjenim Državama, gdje je dobio odlične recenzije korisnika, sigurno je da ga Ronaldo nikada neće dobiti na dar od svoje partnerice Georgine Rodriguez. Globalna influencerica, naime, dobro zna da njezin dragi obožava drukčije mirise kao što su Italian Leather by Memo Paris Perfumes, te Givenchyjev Pi, koji ga oduševljavaju svojom bazom od vanilije, te zelenim, aromatičnim i puderastim notama.

image

Messijeva parfemska voda zaradila je odlične recenzijc

GAME ON PRODUCT GROUP/FERRARI/PROFIMEDIA

Kako god, pakiranje Messijeve parfemske vode od 100 ml košta 72 dolara, dok u darovnom setu koji također uključuje gel za pranje tijela od 250 ml i toaletnu torbicu za njega treba izdvojiti 88 dolara. Argentinski nogometni superstar sa suprugom Antonellom Roccuzzo, sestričnom svog najboljeg prijatelja i djecom, lani se skućio u Miamiju, gdje odrađuje svoj posljednji lukrativni igrački ugovor u dresu tamošnjeg kluba Intera iz Miamija.

image

Lionel Messi sa sinom Mateom

BALKIS PRESS/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U Ameriku je stigao na poziv engleskog menadžera Davida Beckhama, koji mu je očito bio nadahnuće da svoju popularnost iskoristi i za kolekciju svojih brendiranih mirisa. Čim su stigli na Floridu Messijevi su postali jedna od najvećih znamenitosti Miamija, a Lionel Messi ondje po sezoni zarađuje 54 milijuna dolara, a uz to dobiva bonuse i ostvaruje prihode od marketinških prava. Sa suprugom Antonellom Messi podiže trojicu sinova Thiaga (11), Matea (8) i Ciru (6), a njegov privatni život je atipičan, jer je Lionel Messi cijeli život vjeran - jednoj ženi.

image

Cristiano Ronaldo i Leo Messi su najveće zvijezde i najveći nogometni rivali 21. stoljeća

ACERO/ALFAQUI/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Supruzi Antonelli uvijek prvoj zahvaljuje na podršci na brojnim dodjelama nagrada i priznanja, a vjenčali su se u srpnju 2017. u gradu Rosariju, metropoli argentinske pokrajine Santa Fe, te u vječni spomen na svoj najvažniji dan nose tetovažu. Rimskim brojevima, naime, dali su si istetovirati datum svog vjenčanja - XXX-VI-XVII - te tom romantičnom gestom oduševili svoje obožavatelje.

Linker
12. listopad 2024 11:41