Brad Pitt i Ines de Ramon

 PHIL DUNCAN/EVERY SECOND MEDIA/SHUTTERSTOCK
UKRALI POZORNOST

Stvar postaje ozbiljna: Brad Pitt rukom pod ruku s djevojkom Ines stigao na događaj koji mu je jako bitan

Holivudski glumački superstar i dizajnerica nakita na Grand Prix utrku Formule 1 u engleskom Silverstoneu stigli su nasmiješeni i držeći se za ruke.

Holivudski glumački superstar i dizajnerica nakita na Grand Prix utrku Formule 1 u engleskom Silverstoneu stigli su nasmiješeni i držeći se za ruke.

Pobijedila je ljubav, tako glasi konačni rezultat Grand Prix utrke Formule 1 u engleskom Silverstoneu, koja je održana 7. srpnja. Na stazi je, doduše, uvjerljivo najbolji bio sedmerostruki svjetski prvak, britanski vozač Lewis Hamilton, koji je iza sebe ostavio nizozemskog pilota Maxa Verstappena, te sunarodnjaka Landa Norrisa, kojem je pripalo treće mjesto. No, stvarni pobjednik Velike nagrade je 60-godišnji holivudski superstar Brad Pitt, koji je s 31-godišnjom djevojkom Ines de Ramon, dizajnericom nakita, privukao sve poglede u publici.

image

Brad Pitt i Ines de Ramon na utrku su stigli držeći se za ruke

radELEANOR HOAD/EVERY SECOND MEDIA/SHUTTERSTOCK

Na utrku su stigli držeći se za ruke i širokim osmijehom na licu, a raspoloženje im nisu pokvarili ni mnogobrojni fotoreporteri i obožavatelji koji su ih dočekali na ulazu i pratili u stopu do ulaza u VIP ložu iz koje su pratili natjecanje.

image

Brad Pitt igra glavnu ulogu u sportskom akcijskom spektaklu "F1"

BENJAMIN CREMEL AFP

Staza u Silverstoneu jedna je od najzahtjevnijih na kojoj se održavaju Grand Prix utrke Formule 1, a Brad Pitt je na njoj čest gost otkako je prihvatio glavnu ulogu u sportskom akcijskom spektaklu "F1" redatelja Josepha Kosinskog čija je premijera najavljena u lipnju iduće godine.

Snima se u produkciji kompanije Apple Original Filmsa i FIA-e, organizatora Grand Prix utrka Formule 1, a u filmu uz Brada Pitta glume Damson Idris, Kerry Condon, Tobias Menzies,Javier Bardem, Sarah Niles i Sir Lewis Hamilton, legendarni 39-godišnji vozač bolida formule, koji je ove godine ponovno trijumfirao u Silverstoneu i ostvario povijesnu rekordnu devetu pobjedu na domaćem terenu.

image

Brada i Ines fotografi su pratili u stopu

ELEANOR HOAD/EVERY SECOND MEDIA/SHUTTERSTOCK

Veza s Ines de Ramon, američkom državljankom španjolskog podrijetla, koja je odrasla i školovala se u Ženevi, prva je ozbiljna ljubav legendarnog glumca nakon traumatičnog razvoda od bivše supruge Angeline Jolie, a Ines je zbog veze s karizmatičnim Bradom Pittom okončala svoj brak s 41-godišnjim američkim glumcem Paulom Wesleyjem, zvijezdom "Vampirskih dnevnika". Kao službeni razlog za razvod naveli su "nepomirljive razlike karaktera", a o podjeli bračne stečevine uspjeli su se civilizirano dogovoriti izvan suda.

image

Brad je Ines izveo na utrku Formule 1 u Silverstoneu

PHIL DUNCAN/EVERY SECOND MEDIA/SHUTTERSTOCK

Prije preseljenja u Sjedinjene Države Ines de Ramon je četiri godine provela u švicarskoj tvrtki luksuznog nakita de Grisogono, godinu dana radila je na odjelu nakita u Christie‘su, a trenutačno je menadžerica i potpredsjednica tvrtke Anita Ko Jewelry. Osim nakitom opsjednuta je zdravim načinom života te je licencirana nutricionistkinja, a lani se uselila Pittovu vilu u Los Felizu.

image

Glumac se potpuno uživio u ulogu

BENJAMIN CREMEL AFP

Prema holivudskim kuloarima Brad Pitt sa svojom dragom želi još djece, ali odluku o tome prepušta njoj. Skupa su već dvije godine, a prvi put su u zajedničkom izlasku uhvaćeni u studenome 2022. godine.

image

Brad je Ines izveo na utrku Formule 1 u Silverstoneu

PHIL DUNCAN/EVERY SECOND MEDIA/SHUTTERSTOCK
Linker
07. rujan 2024 10:39