David Beckham

 PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
IMA SE, MOŽE SE

Supruga mu je rekla da skine majicu: Takvo tijelo na pragu pedesete traži mnogo vježbe, truda, znoja i ljubavi

Victoria Beckham obožava fotografirati svog supruga Davida Beckhama za vrijeme vježbanja i nakon treninga kad je tonus njegovih mišića najbolji za snimanje.

Victoria Beckham obožava fotografirati svog supruga Davida Beckhama za vrijeme vježbanja i nakon treninga kad je tonus njegovih mišića najbolji za snimanje.

Supruga mu je rekla da skine narančastu majicu bez rukava, jer joj boja nije odgovarala za fotografiju koju je željela napraviti s Davidom Beckhamom u akciji u njihovoj privatnoj teretani u Miamiju. Naravno da je sve to bio samo izgovor za novu objavu kojom je legendarni engleski nogometaš, koji trenutačno obnaša funkciju sportskog menadžera američkog prvoligaša FC Intera iz Miamija, počastio milijune svojih pratitelja na profilu na Instagramu, a u tekstu uz fotografiju se David Beckham zahvalio supruzi i ispričao svom osobnom treneru.

"Obožavam kad Victoria umiješa svoje prste u odabir moje sportske odjeće za vježbanje, a ispričavam se gospodinu Bobbyju Richu, mom i Victorijinom osobnom treneru na izgledu. Trbušni mišići i mišići trupa još nisu do kraja definirani, jer sam tek na početku vježbe", napisao je David Beckham i dodao kako se na slici vidi njegova šesta serija dizanja utega u polusjedećem položaju.

image

Supruga obožava fotografirati Davida Beckhama kad vježba bez majice

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Kako god, usprkos lažnoj skromnosti jedan od najvećih otočkih nogometaša svih vremena zaradio je više od pola milijna lajkova svoje objave u dvanaest sati, a pratiteljice su u komentarima istaknule da izgleda nevjerojatno dobro za svoje godine. David Beckham će u svibnju iduće godine proslaviti okrugli 50. rođendan, a sa suprugom Victorijom Beckham, s kojom je podigao četvero djece, ove je godine proslavio srebrni pit - 25. godišnjicu braka.

David je inače idealan model svoje supruge, koja ga obožava fotografirati za vrijeme i nakon treninga, kad je tonus njegovih mišića idealan za snimanje, jer su sve linije, posebno trbušnog zida, bicepsa i tricepsa, bedara i listova još napete od pretrpljenih napora.

Premda nije fanatik zdravlja poput svoje supruge koja uz ostalo inzistira na uravnoteženoj prehrani i samodisciplini pa iz dnevne rutine izbacuje sve što bi moglo poremetiti harmoniju duha i tijela, David Beckham posvećuje veliku pažnju kardio treninzima koji mu pomažu da ostane u formi, ali su mu i najbolji antistres od brojnih poslovnih izazova i privatnih obaveza.

Osim toga David Beckham je poklonik ledenih kupki koje pospješuju cirkulaciju i oporavak od napora, čije je blagodati osjetio još dok se profesionalno bavio nogometom. S obzirom na njegov izgled, nije čudo da su se u kolektivnu svijest urezale fotografije njegovih kampanja za donje rublje, koje je David Beckham snimao godinama. I postao jedan od prvih profesionalnih sportaša koji se pred kamerama razodjenuo do gaća.

image

Uz toliko truda rezultat ne može izostati

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
15. rujan 2024 16:40