Jerko Marinić Kragić i njegova partnerica Ana Koro

 JAKOV PRKIĆ CROPIX
POVRATAK IZ PARIZA

"Sve je stalo u dvi riči": Po mnogima naš najzgodniji vaterpolist uputio je dirljivu poruku prije povratka kući u Split

Splitski vaterpolist Jerko Marinić Kragić iz Pariza se u Split vraća sa srebrnim odličjem s Olimpijskih igara, a objavu je posvetio svojim suigračima.

Splitski vaterpolist Jerko Marinić Kragić iz Pariza se u Split vraća sa srebrnim odličjem s Olimpijskih igara, a objavu je posvetio svojim suigračima.

Posljednjeg dana Olimpijskih igara u Parizu 2024. naše barakude, kako navijači zovu igrače naše vaterpolske reprezentacije, ponovno su usrećile naciju osvajanjem srebrnog odličja i tako stavile točku na "i" svoje najuspješnije godine u kojoj su stigli do naslova svjetskih prvaka i titule europskih viceprvaka.

Premda žale za propuštenom prilikom da postanu i olimpijski prvaci, u Parizu su odigrali fenomenalni turnir i nitko im ne može ništa zamjeriti. Barakude se u Hrvatsku vraćaju u večernjim satima 12. kolovoza, a uoči povratka splitski vaterpolist Jerko Marinić Kragić u Instagram objavi je uz fotografiju svojih suigrača napisao: "Volim vas!". Uskličnik i srce uz poruku govore koliko je naš vaterpolist bio pun emocionalnog naboja.

image

Slavlje Jerka Marinića Kragića u Pariz

TOM DUBRAVEC CROPIX

Jerko je, uvjereni smo, jedva dočekao povratak kući, svojoj životnoj partnerici Ani Koro, dizajnerici interijera, i njihovoj kćerkici Maris, koja će u listopadu proslaviti svoj prvi rođendan. "Jako sam vezan uz svoju obitelj, jer su mi moji najbliži uvijek bili vjetar u leđa i cijelu karijeru su uz mene", ispričao je Jerko u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju.

image

Jedno drugom su najveća podrška

JAKOV PRKIĆ CROPIX

Trofejni vaterpolist u prvu momčad Mornar Brodospasa ušao je sa samo 16 godina kao veliki talent. Treneri ga i danas opisuju kao odgovornog momka koji nikada nije kasnio na treninge te je, kao i dosad, u potpunosti bio posvećen sportu. Nastupao je za sve mlade hrvatske selekcije, a igrao je i u Italiji. Osim obitelji, partnerice i vaterpola, poznato je i to da obožava Hajduk, a pola u zbilju, pola u šali je najavio kako će se vjenčati - kad Hajduk postane prvak, i tako dvije fešte spojiti u jednu. Odrastao je u splitskom naselju Skalice, u blizini stadiona Poljud, a s Anom Krolo u vezi je od ljeta 2022. godine.

image

Jerko Marinić Kragić

KOLEKTIFF

"Naša veza je predivna od prvog dana. Jako se dobro slažemo i odlično funkcioniramo zajedno", istaknuo je Marić Kragić koji je supruzi prepustio adaptaciju njihova doma i uređenje sobe za bebicu.

image

Jerko i Ana lani su postali roditelji kćerkice Maris

JAKOV PRKIĆ CROPIX

"Obožavam svoj posao i velika sam perfekcionistica, pa želim da sve bude savršeno i ništa ne prepuštam slučaju", otkrila nam je Ana koja je svom Jerku bezuvjetna podrška i najvatrenija navijačica.

image

Splitski vaterpolist u akciji

NIKSA STIPANICEV CROPIX
Linker
10. rujan 2024 16:14