Sandra Bagarić i Darko Domitrović

 PRESS SCENA AMADEO
NERAZDVOJNI PAR

Svoj ljubavni napitak ispili su prije 33 godine, a našem nezaboravnom paru svaki dan je Valentinovo

U njezinoj godini slavlja pjevačicu Sandru Bagarić, zvijezdu ansambla Komedije, u stopu prati suprug, pijanist i skladatelj Darko Domitrović.

U njezinoj godini slavlja pjevačicu Sandru Bagarić, zvijezdu ansambla Komedije, u stopu prati suprug, pijanist i skladatelj Darko Domitrović.

Od prvog dana su nerazdvojni, a koliko su sretni i zaljubljeni i nakon 33 godine veze supružnici Sandra Bagarić i Darko Domitrović pokazuju svima, i to baš u svakoj prilici. U šetnji zagrebačkom špicom ovog vikenda operetna pjevačica, zvijezda ansambla Komedije i njezin suprug, pijanist i skladatelj, privlačili su poglede svojom opuštenošću, nasmijanošću i dobrom energijom, koji su u njihovom slučaju izgleda - nepresušni.

U godini slavlja Sandra Bagarić je u travnju zaokružila svojih pola stoljeća, a ove jeseni ciklusom od trideset koncerata završava obilježavanje svojih tri desetljeća na sceni. Sa suprugom Darkom Domitrovićem u klavirskoj pratnji proslavila je i 27. godišnjicu braka i to videom u kojem je otpjevala jednu od svojih najdražih pjesama. Jer, ljubav je, kako kaže pjevačica, njezin životni pokretač.

image

Sandra Bagarić i Darko Domitrović

NEJA MARKICEVIC CROPIX

"U pjesmi "Ja ljubim" Ivice Šerfezija opisana je priča mog života i moja životna filozofija. Najviše što mogu poželjeti sebi i drugima je da nam nam život i dalje bude pjesma, da ljubimo i budemo ljubljeni"‘, poručila je pjevačica koja je sa suprugom podigla sinove - 24-godišnjeg Marka i 20-godišnjeg Lovru.

Sandra Bagarić poznata je po svom zaraznom osmijehu i zvonkom glasu, a supruga Darka upoznala je na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji. U njega se zaljubila na prvi pogled i na kraju ga - zaprosila. Obitelj i bračni život naučili su je, kaže, toleranciji i tome da nije uvijek u pravu, a sa svojim Darkom nada se još mnogim sretnim zajedničkim godinama.

image

Samo opušteno: Sandra Bagarič i Darko Domitrović u šetnji središtem Zagreba

JOSIP MOLER CROPIX

Svoj glas pazi i čuva svakodnevnom vježbom, a stas je dovela u red kilometarskim hodačkim turama po gradu i okolici.

"Pedesete, kako znamo, znače ulazak u menopauzu i sve one tegobe koje idu uz tu promjenu, no ja ih, srećom, ne osjećam. Pa onda mogu reći da ne osjećam ni pedesete. Ja sam se za njih pripremala već u četrdesetima, zamišljala sam kako ću izgledati, kakva ću općenito biti, pa sam sad malo iznenađena jer ne vidim nikakve promjene. Vjerojatno zato što cijeli život zdravo živim, ne pijem, ne pušim, fizički sam aktivna, pazim što unosim u sebe - i to ne samo od hrane, nego i od lijepih misli, lijepih melodija, lijepe književnosti... Osim toga, imam posao koji hrani dušu, a vjerujem da se ono što nam je u duši reflektira na kožu, oči, na zdravlje općenito, na naše ponašanje... Pa ako si jedan dan u liku sobarice, drugi si kneginja, pa grofica, vojnikuša... naučiš se živjeti kroz igru, glumatanje i koketiranje", izjavila je Sandra Bagarić u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju Glow i dodala da se zasad dobro drži.

image

Sandra Bagarić pjevala je na glamuroznoj proslavi 30. godišnjice Glorije

DARKO TOMAS CROPIX

"Izdaje me jedino kuk koji je počeo škljocati od preopterećenja, jer se svaki kilogram viška računa puta tri. Zato sam skinula 6 kila i oteretila kuk za 18 kila. Eto, po tome vidim da se tijelo troši, da starim, ali nije mi to neka trauma. Prihvaćam starenje, vjerojatno zato što sam u životu napravila sve što sam htjela: imam pedeset godina, karijeru, odraslu djecu, muža koji me prati, vremena za sebe...", govori Sandra i dodaje bez obzira na sve profesionalne uspjehe najzadovoljnija sobom i svojom obitelji.

image

Supružnici su česti gosti na zagrebačkoj špici

JOSIP MOLER CROPIX

"Uspjela sam ostati djetinjasta, razigrana i znatiželjna. Moj životni moto glasi - udri brigu na veselje, a preporučujem ga svima", zaključuje Sandra Bagarić.

image

Zajedno su popratili predstavljanje monografije o Krunoslavu Cigoju u rujnu

ZELJKO PUHOVSKI CROPIX
Linker
13. listopad 2024 11:12