MATEJA EKART
DAN ZA PAMĆENJE

Udala se RTL-ova voditeljica! Ispričala nam je detalje vjenčanja s inženjerom strojarstva: "Bio je to dobar tulum"

Ida Hamer i Kia Kolarac u vezi su deset godina, vjenčali su se u konjičkom klubu u Zaprešiću, a s članovima svadbenog benda mladenka je davnih dana nastupala u rock-mjuziklu.

Ida Hamer i Kia Kolarac u vezi su deset godina, vjenčali su se u konjičkom klubu u Zaprešiću, a s članovima svadbenog benda mladenka je davnih dana nastupala u rock-mjuziklu.

Dva tjedna prije 29. rođendana, zagrebačka TV voditeljica Ida Hamer udala se za inženjera strojarstva Kiju Kolarca. Ceremonija i slavlje je održano u Konjičkom klubu Trajbar Team u Zaprešiću, a urednica i voditeljica glazbene emisije Top.HR na RTL-u kaže da joj je taj dan bio jedan od najljepših ikada.

image

Na vjenčanju je svirao bend s čijim je članovima Ida svojevremeno glumila u mjuziklu

MATEJA EKART

“Kia i ja smo se zaručili krajem srpnja prošle godine i odlučili da vjenčanje bude ovo ljeto. Sve smo pripremali desetak mjeseci, a najintenzivnije je bilo posljednjih nekoliko tjedana. Vjenčanje smo organizirali sami prema našim željama, a pomogli su nam Trajbar Team i još neki ljudi - kroz uređenje prostora, glazbu... Usudim se reći da su nam se sve zvijezde posložile. Dan je bio prekrasan i van svih naših očekivanja. Ipak, od samog početka smo naše vjenčanje zamislili kao povod za dobar tulum s dragim ljudima. Zato smo htjeli da se sve odvija na jednom mjestu bez velikih protokola i kompliciranja. Željeli smo da svadba nosi naš potpis i da se svi odlično provedu”, otkrila nam je Ida Hamer, koja je u skladu sa svojim odjevnim stilom odabrala jednostavnu i elegantnu vjenčanicu hrvatskog brenda MINAMI.

image

Idinu vjenčanicu kreirali su hrvatski dizajneri, ali uz njezine upute

MATEJA EKART

Dizajnirana je posebno za Idu, uz neke njene zamisli. Mladoženja je pak nosio odijelo po mjeri brenda Fidelio Tailor, a oboje su imali prstenje od bijelog zlata. Kumovi su im bili prijatelji iz djetinjstva.

image

Vjenčanje je održano u konjičkom klubu u Zaprešiću

MATEJA EKART

“Obred i druženje na otvorenom glazbom je uljepšao Matej Mudrovčić i njegov kolega Damjan Bakić. Za zabavu kroz ostatak večeri bio je zadužen bend Spice Grills. Bilo mi je iznimno važno da to budu upravo oni. Ne samo zato što stvaraju odličnu atmosferu, već i zbog sentimentalnog značaja. Pjevač Taher Sanuri mi je, naime, dugogodišnji prijatelj i zajedno smo davnih dana glumili u jednom od prvih hrvatskih rock-mjuzikala “Antigona Prockletstvo Roda”. Prvi je to projekt Medley Teatra iza kojeg stoje Trpimir i Marijana Jerković. Upravo Trpimir svira klavijature u Spice Grillsima, dok je ostatak benda također svirao u “Antigoni”. Nekoliko godina smo dijelili kazališne daske” - kaže Ida, dodajući kako je svadbeni tulum trajao do zore, a na njemu su bili i mnogi njeni kolege s RTL-a: Maja Oštro Flis, Zorana Čičak Kulić, Donna Diana Prćić, Marijana Brcković, Dunja Lakuš, Siniša Pašić, Alen Međić...

image

Ida i Kia su u vezi već deset godina

MATEJA EKART

“Bili smo okruženi dragim ljudima koji nas vole i podržavaju i sve je bilo prepuno pozitivne energije. Mnogi su mi kolege s godinama postali prijatelji i veselila sam se s njima podijeliti taj meni značajan dan. Tako su na vjenčanje stigli snimatelji, lektorica i fonetičarka Dunja, reporterke iz informativne redakcije, ali i neke bivše drage kolegice. Svi su se radovali mome danu i hvala im na tome”, govori Ida, koja na RTL-u radi već sedam godina, a počela je u redakciji informative.

image

Ida Hamer nije željela robovati običajima pa je vjenčanje bilo opušteno i spontano

MATEJA EKART

S inženjerom strojarstva Kijom Kolarcem je pak u vezi deset godina, a nakon vjenčanja se planiraju dobro odmoriti. “Voljeli bismo negdje otputovati, a tek ćemo vidjeti gdje”, zaključuje Ida Hamer.

image

Rasplesani mladenci slavili su do zore

MATEJA EKART
Linker
07. rujan 2024 01:04