Ashley Park i Paul Forman na premijeri serijala ‘Emily u Parizu‘ u Los Angelesu u kolovozu

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
STRAST I MODA

Upoznala ga je nakon traumatičnog prekida na setu "Emily u Parizu", a danas su najtrendi i najbolje modno usklađeni par

Američka glumica Ashley Park tri godine mlađeg kolegu Paula Formana upoznala je u trenutku kad su joj dojadile veze s glumcima.

Američka glumica Ashley Park tri godine mlađeg kolegu Paula Formana upoznala je u trenutku kad su joj dojadile veze s glumcima.

Glumačke ljubavi često planu i na setu, pogotovo kad se kolege pred kamerama moraju uživjeti u romantičnu vezu, baš kao što je to bio slučaj zvijezda popularnog televizijskog serijala "Emily u Parizu". Američka glumica, 33-godišnja Ashley Park i 30-godišnji engleski glumac francuskog podrijetla Paul Forman u njemu glume romantični par Nicolasa De Leona i Mindy Chen, a glasine o njihovoj vezi u privatnom životu počele su kolati potkraj lanjske godine.

image

Paul Forman i Ashley Park u Rimu u rujnu ove godine

ANTONELLI/AGF/SHUTTERSTOCK

Kako god, svoju ljubavnu vezu nikad nisu skrivali, ali niti posebno isticali. No, na brojnim modnim događajima i crvenim tepisima, na kojima su bili specijalni gosti, nikada nisu skrivali svoju strast i međusobnu privrženost. A bili su pozivani posvuda, jer ih prati glas najtrendi para, koji se za svaki izlazak modno uskladi. Ovog vikenda bili su uzvanici na gala projekciji filma "Emilia Perez" u londonskom muzeju Tate Modern, a Ashley Park je za tu priliku odjenula predimenzionirano dvobojno prugasto odijelo, dok je Paul Forman stigao u crnim kožnim hlačama, bijeloj potkošulji i sakou boje pijeska.

image

Modno usklađeni Ashley Park i Paul Forman stigli su na londonsku projekciju filma ‘Emilia Perez‘ u londonskom muzeju Tate Modern

CAN NGUYEN/SHUTTERSTOCK

Ashley Park je velika prijateljica glumice i pjevačice Selene Gomez, koja ju i pozvala na londonsku projekciju, a podržao ju je i kolega Rami Malek, koji se proslavio ulogom legendarnog Freddieja Mercuryja u biografskom filmu o frontmenu sastava The Queen.

image

Paul Forman i Ashley Park bili su specijalni gosti gala događaja ‘Vogue World: Paris at Place Vendome‘ u Parizu početkom ljeta

DOMINE JEROME/ABACA/SHUTTERSTOCK

Paul Forman je u život Ashley Park ušao na setu treće sezone serijala "Emily u Parizu" i to točno u trenutku kad je nakon traumatičnog prekida s kolegom pomislila da više nikad ne želi u vezu s glumcem.

“A prva stvar koju mi je Paul rekao bila je da on nikad nije bio u vezi s glumicom... Mislila sam da se šali", ispričala je Ashley Park i dodala da prezgodni frajeri poput njega inače nisu njezin tip.

image

Teniski styling za otovrenje US Opena u New Yorku u kolovozu ove godine

GUERIN CHARLES/ABACA/SHUTTERSTOCK

"Ne znam zašto, ali nekako si uvijek prvo pomislim da ti slatkiši nisu i ne mogu biti za mene", nastavila je glumica koja je s Paulom razvila platonski, prijateljski odnos. Sve dok nije dobila poziv da posjeti volonterski Međunarodni medicinski kamp s ukrajinskim izbjeglicama na granici s Poljskom.

image

Paul Forman i Ashley Park na festivalu Goodwood u West Sussexu lani

NICK HARVEY/SHUTTERSTOCK

"Tamo sam trebala ostati tjedan dana i pozvala sam Paula da mi se pridruži. Osjećala sam da ne bih mogla izdržati toliko dugo bez njega i to je bilo to", ispričala je Ashley Park i dodala kako je najsretnija zbog njihove veze bila kolegica i prijateljica Lily Collins koja je prva primijetila njihovu kemiju.

image

Ashley Park i Paul Forman na premijeri serijala ‘Emily u Parizu‘ u Los Angelesu u kolovozu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Uvijek me zafrkavala zašto uvježbavamo poljupce u garderobi, jer se to inače ne radi. Ali to je bio naš put", kaže Ashley Park koja obožava asimetrične modne kreacije poput srebrne haljine Lever Couturea kakvu je nosila na predstavljanju četvrte sezone serijala "Emily u Parizu" u Los Angelesu. A na tamošnjem crvenom tepihu okupljenim je fotoreporterima zorno pokazala kako je s Paulom Formanom vježbala poljupce koje su izmijenili pred kamerama, ali mnogo više i u stvarnom životu.

image

Pariški šik Paula Formana i Ashley Park na reviji Giambattiste Vallija u ožujku

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK

A koliko je voli dokazao je i kad je njegova draga početkom godine zbog sepse završila na odjelu intenzivne njege u Dubaiju, kamo je hitno prebačena s Maldiva. Tada je Paul Forman dan i noć bdio uz njezinu bolničku postelju, sve dok Ashley Park nije otpuštena na kućnu njegu.

image

Na crvenom tepihu u Rimu nisu mogli obuzdati strast

DOMENICO CIPPITELLI/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
image

Ekipa četvrte sezone serijala ‘Emily u Parizu‘: Andrew Fleming, Raoul Bova, Paul Forman, William Abadie, Ashley Park, Lucas Bravo, Lily Collins, Bruno Gouery, Philippine Leroy Beaulieu, Samuel Arnold, Darren Star, Arnaud Binard, Camille Razat, Eugenio Franceschini i Kevin Dias

ANTONELLI/AGF/SHUTTERSTOCK
Linker
13. listopad 2024 21:03