INSTAGRAM
23. godišnjica braka

Viktorija i Dino Rađa oduševili dirljivim prizorima iz bračnog života, a mi smo se prisjetili njihove filmske ljubavne priče

Jedan od najskladnijih domaćih parova sudbonosno "da" izgovorio je prije 23 godine, s uzvanicima su slavili na jahti "Duje" nedaleko od Korčule, a u braku su dobili sinove Roka i Niku.

Jedan od najskladnijih domaćih parova sudbonosno "da" izgovorio je prije 23 godine, s uzvanicima su slavili na jahti "Duje" nedaleko od Korčule, a u braku su dobili sinove Roka i Niku.

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa (57) i njegova supruga Viktorija (47) jedan su od najpoznatijih parova na hrvatskoj javnoj sceni, a njihova bračna sreća traje već 23 godine. Upravo tim povodom Viktorija je na svom Instagramu objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija s dirljivom posvetom suprugu. "Nekako ne znam opisat ovaj odnos, povezanost i ljubav, a da ne zvuči patetično. Zato samo pišem hvala ti živote. 23. nam je godišnjica braka i jednako smo veseli i jedno drugom zanimljivi kao i prve", napisala je u objavi.

Iako sami nikada nisu bili skloni pretjeranom eksponiranju privatnog života, 2019. godine u intervjuu za Gloriju Glam otkrili su neke intimne detalje njihove ljubavne priče. "Upoznali smo se u restoranu u Zagrebu. Bilo je to usput, nije trajalo ni 10 sekundi", rekao je Dino i otkrio koja ih je košarkaška legenda spojila. "Toni Kukoč nas je upoznao, a njega sam pak poznavala iz teretane. Sjećam se da sam na prvi trening došla našminkana pa me Toni poslao da se umijem i rekao da više nikad takva ne dolazim u teretanu.Toni i ja tada smo bili dovoljno dobri da se pozdravimo kad se sretnemo, kako je bilo i te večeri kad mi je prišao dok je bio u društvu s Dinom", nadovezala se Viktorija. Posebno je zanimljivo, rekao je tada Dino, da su oboje iz Splita, a njihove vikendice u Ražnju udaljene su svega 50 metara jedna od druge, no ondje se nikada prije nisu sreli.

Kada su se prvi put čuli, mjesecima nisu stali s telefonskim razgovorima. "Napravio sam plan - zamolio sam njezinu prijateljicu s kojom je nosila reviju da je nakon toga izvede van na dogovoreno mjesto. Viktorija nije imala pojma zašto je toliko nagovara, ali ipak je došla. Čekao sam ih u autu na parkiralištu, a kad sam ih vidio da prilaze, upalio sam duga svjetla. Iako sam do tada iza sebe imao i karijeru i brak i nisam bio balavac, kako se Viktorija približavala, počele su mi se tresti ruke i nisam se mogao smiriti", iskreno je prepričao Dino njihov susret koji ni Viktoriju nije ostavio ravnodušnom. "Kada sam ga vidjela, doslovno sam kleknula jer su mi se koljena odsjekla", rekla je.

Viktorija je tada bila uspješna u svojoj karijeri modela, dok je Dino već bio poznata sportska figura. Njihovo neobično vjenčanje održalo se na jahti "Duje" koja je bila usidrena pokraj Korčule. Nakon ceremonije vjenčanja mladenci su odjeveni skočili u more. U braku su dobili i dva sina - Roka i Niku, koji su također naslijedili ljubav prema sportu, osobito prema košarci. Kroz godine, Dino i Viktorija postali su simbol skladnog braka u hrvatskom javnom životu. Viktorija je uvijek bila velika podrška Dinu tijekom njegove sportske karijere, a on njoj tijekom njezinih modnih angažmana. Nakon što se Dino povukao iz košarke, oboje su se posvetili obiteljskom životu.

image

Viktorija i Dino imaju dva sina - Roka (21) i Niku (16)

INSTAGRAM

Kao i svaki par, suočavali su se s izazovima, ali njihova veza ostala je čvrsta. U medijima su često govorili o važnosti komunikacije, povjerenja i međusobnog razumijevanja, a njihova priča i danas inspirira mnoge jer pokazuje da su osim ljubavi i podrške zajednički interesi također dobri temelji za uspješan brak.

Linker
06. rujan 2024 22:25