Jennifer Garner i Violet Affleck

 SHUTTERSTOCK
Obitelj prije svega

Violet Affleck na životnoj prekretnici: Kći Jennifer Garner i Bena Afflecka napustila je dom, a sreću joj je poželjela i J.Lo

Najstarija kći proslavljenjih holivudskih glumaca upisala je studij na prestižnom Sveučilištu u Yaleu, a njezini roditelji ne kriju ponos.

Najstarija kći proslavljenjih holivudskih glumaca upisala je studij na prestižnom Sveučilištu u Yaleu, a njezini roditelji ne kriju ponos.

Odlazak djeteta iz kuće jedan je od najvažnijih i najemotivnijih događaja u životu svakog roditelja. Za takav događaj, koliko god se za njega pripremali, nikad ne možete biti potpuno spremni, jer se u tom trenutku prelamaju sve proživljene zajedničke brige i radosti koje su dovele do toga da se mladi čovjek osamostali i zakorači na put koji je sam odabrao.

Sve to znaju i ovih su dana na vlastitoj koži iskusili bivši supružnici, proslavljeni holivudski glumci Jennifer Garner i Ben Affleck koji su na studij, na prestižno Sveučilište Yale u New Havenu u saveznoj državi Connecticut ispratili svoju najstariju kćer, 18-godišnju Violet Affleck.

Premda zasad medijima nisu otkrili za koje se studijske grupe Violet Affleck odlučila, poznato je kako je bila odlična učenica koja je s lakoćom rješavala sve svoje školske obaveze iz prirodnih i društvenih predmeta. A kao najstarija kći preuzela je i dio obaveza oko tri godine mlađe sestre Seraphine Rose, koja se ovog ljeta izjasnila kao osoba u rodnoj tranziciji i sad se predstavlja kao Fin, te šest godina mlađeg brata Samuela.

image

Dječji odlasci iz kuće roditelje čine ponosnima, ali im istovremeno i teško padaju

PATRIOT PICS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Roditelji i Fin Violet Affleck su je dopratili do kampusa u New Havenu i pomogli joj sa stvarima koje je ponijela sa sobom u svoj novi studentski život, a sreću joj je poželjela i tatina druga supruga Jennifer Lopez, od koje se Ben Affleck ljetos rastao, ali je ona s Violet usprkos tome ostala u bliskim i prijateljskim odnosima.

Koliko su njih dvije bliske vidjelo se i kad je Jennifer Lopez u društvu Violetinih roditelja Jennifer Garner i Bena Afflecka stigla na njezinu promociju nakon mature u svibnju ove godine, u jeku glasina o velikim problemima u njihovom braku. Nedavno je oduševila odabirom Dolce&Gabbana haljine, u kojoj je J. Lo lani povodom Valentinova proslavila Dan zaljubljenih s Benom Affleckom, a Violet ju je nosila na ručku s Jenniferinom djecom, 16-godišnjim blizancima Emme i Maxom, s kojima se i dalje intenzivno druži.

image

Ben Affleck i Jennifer Garner ispratili su najstariju kći Violet na studij u New Haven

PATRIOT PICS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Premda je Violet Affleck na samom početku bila vrlo suzdržana u odnosu prema Jennifer Lopez, kad je njezin otac prije tri godine drugi put započeo vezu s njom, jer je iznimno odana majci i smatra se povučenom osobom, ali je J. Lo pronašla način da dopre do njezinog srca i duše. Kako su obje lude za modom i shoppingom, Jennifer Lopez je Violet nekoliko puta povela u kupovinu i vidjelo se da uživaju isprobavajući haljine.

Violet Affleck prepoznatljiva je i po tome što se u javnosti nerijetko pojavljuje s medicinskom zaštitnom maskom na licu, a nosi je preventivno - zbog dugotrajnih zdravstvenih komplikacija i neuroloških nedaća povezanih s preboljenim CoVID-om 19, o čemu je ljetos održala zapažen govor.

image

Ben Affleck i Jennifer Garner u braku su bili 13 godina i dobili troje djece

PATRIOT PICS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
05. rujan 2024 11:13