Mrle i Ivanka

 PRIVATNI ALBUM
LUDI PROVOD

Za njegov styling brine kraljica buvljaka: Majstor provokacije opet priredio modni show, pažnju privukao i - naušnicama

Riječki roker Damir Martinović Mrle uoči dodjele nagrada bio je zvijezda završne večeri Sarajevo Film Festivala na koji je stigao bez supruge Ivanke Mazurkijević.

Riječki roker Damir Martinović Mrle uoči dodjele nagrada bio je zvijezda završne večeri Sarajevo Film Festivala na koji je stigao bez supruge Ivanke Mazurkijević.

Dodjelom nagrada Srce Sarajeva završio je jubilarni 30. Sarajevo Film Festival, a najvažniju nagradu za najbolji film u regionalnoj konurenciji osvojio je "Tri kilometra do kraja svijeta" rumunjskog redatelja i glumca Emanuela Pârvua. Svečana ceremonija dodjele nagrada održana je kao i svaki put dosad u Narodnom pozorištu, a uoči nje poznati gosti posljednji put ove godine su prošetali crvenim ćilimom na tzv. Festivalskom trgu ispred zgrade kazališta.

Među njima je bio i 63-godišnji riječki roker Damir Martinović - Mrle, alfa i omega neuništivog rock benda Let 3, za čiji styling brine deset godina mlađa supruga, pjevačica i glazbenica Ivanka Mazurkijević. Za ceremoniju dodjele nagrada Mrle je odabrao ljetno odijelo, točnije dvoredni bijeli sako bez košulje i majice i bijele kratke hlače, te crne sandale, a pažnju je privukao i naušnicama u obliku alke s križevima na oba uha.

image

Damir Martinović Mrle oduševio je ljetnim stylingom

ANTONIO BALIC CROPIX

"Našli smo se zreloj fazi života, ja sam bila stara cura, a on stari momak, što je strava kad su u pitanju kućanske obaveze i trebalo nam je vremena da se uskladimo", tim je riječima Ivanka Mazurkijević opisala svoju vezu s Mrletom, s kojim se odmah našla po pitanju mode.

image

Pažnju je privukao i efektnim naušnicama

ANTONIO BALIC CROPIX

Kraljica buvljaka, kako svojoj dragoj tepa njezin životni partner zbog sklonosti da odjeću nabavlja iz druge ruke, i riječki roker čine jedan od najosebujnijih umjetničkih parova na našoj sceni, a zajednički potpisuju brojne projekte. Jedan od njih je MrLee & IvaneSky, zahvaljujući kojem su ozbiljno planirali zajedničko vjenčanje. Svadba se trebala održati na San Marinu, otočiću u blizini Novog Vinodolskog, Prlja iz Leta 3 im je trebao biti kum, no dan uoči vjenčanja sve su odgodili jer Ivanka oboljela od korone. No, njima vjenčani list za sreću očito ne treba.

image

Za Mrletov styling brine supruga Ivanka Mazurkijević

ANTONIO BALIC CROPIX

Upoznali su se prije 14 godina u Velikoj Gorici, gdje je Ivanka organizirala koncertni program u Klubu 100, a Mrle je s Letom 3 radio predstavu "Kiklop" u režiji Ivice Buljana, u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, posljednju u mandatu ravnateljice Senke Bulić. "Dok mi se upucavao hodočastio je na ručkove kod moje mame, svoje nesuđene punice", ispričala je Ivanka Mazurkijević koja se s Mrletom, čim su prohodali, preselila u Rijeku.

image

Zaključio je da mu ispod dvorednog sakoa košulja i majica ne trebaju

ANTONIO BALIC CROPIX

Trudnoću s 13-godišnjom kćeri Evom iznijela je nastupajući u predstavi "Baba Jaga je snijela Jaje" u kojoj je pjevala sa Zoranom Prodanovićem - Prljom, frontmenom Leta 3, a kći su kao glavnu glumicu angažirali u spotu za svoju pjesmu "Seagull". Mrle iz braka s likovnom umjetnicom Jelenom Germuth ima i 18-godišnju kćer Rožu.

image

Na zagrebačkom dočeku pozdravio je Baby Lasagnu

IVANA GRGIC CROPIX
Linker
15. rujan 2024 09:17