Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo

 FABIO FERRARI/LAPRESSE/SHUTTERSTOCK
Vjenčani u tajnosti?

Zbog jedne izjave mnogi su uvjereni da je Ronaldo oženio Georginu, a ona je pažnju privukla i neočekivanom promjenom izgleda

Portugalski nogometni superstar Cristiano Ronaldo sam je potaknuo glasine o tajnom vjenčanju s Georginom Rodriguez nakon osam godina veze.

Portugalski nogometni superstar Cristiano Ronaldo sam je potaknuo glasine o tajnom vjenčanju s Georginom Rodriguez nakon osam godina veze.

Njihovo vjenčanje već je godinama tema nagađanja u kuloarima i medijima, a sad je prvi put, inače šutljivi i samozatajni nogometni superstar, 39-godišnji portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo potaknuo priče da je ženu svog života, 30-godišnju španjolsku influencericu Georginu Rodriguez u tajnosti oženio ovog ljeta nakon osam godina veze.

U videu koji je objavljen na Ronaldovom službenom profilu na Instagramu jedan od najboljih nogometaša u povijesti i jedna od najvećih sportskih zvijezda na svijetu progovorila je o svojoj suradnji s brendom Whoop, čije je zaštitno lice. Na snimci je prikazan Cristiano Ronaldo kako trenira kod kuće, što u ovom slučaju znači u svojoj luksuznoj vili u Rijadu, gradu u kojem brani boje tamošnjeg saudijskog prvoligaša Al Nassra.

U razgovoru je rekao kako redovito trenira i kod kuće, a ne samo u klubu, te da mu je najbolje društvo u toj kućnoj zabavi - Georgina Rodriguez. "Moja žena mi je najbolja motivacija, baš kao i ja njoj", izjavio je Cristiano Ronaldo i svojim riječima potaknuo lavinu. Odavno je jasno kako Ronaldo Georginu doživljava kao svoju životnu partnericu, te da je ona najvažnija žena u njegovom životu, koja ga je jedina uspjela ukrotiti iznimno zahtjevnu narcisoidnu zvijezdu i privoljeti ga da joj jede iz ruke. No, Ronaldo je nikad dosad nije nazvao svojom ženom, na temelju čega su mnogi zaključili da su se njih dvoje ovog ljeta u tajnosti vjenčali.

image

Georgina Rodriguez na pariškoj reviji početkom ožujka ove godine

JANA CALL ME J/ABACA/SHUTTERSTOCK

Cristiano Ronaldo u Saudijskoj Arabiji odrađuje posljednju fazu svoje veličanstvene igračke karijere, te po sezoni zarađuje dvjesto milijuna dolara, a uz to ima i fiksne prihode od svojih marketinških i promotivnih aktivnosti, pa se njegovo osobno bogatstvo trenutačno procjenjuje na šesto milijuna dolara. Georgina Rodriguez raspolaže s još deset milijuna, pa si slavni par može priuštiti što god poželi, a osim svoje osigurali su i egzistenciju - petero djece. Uz kćeri Alanu Martinu i malenu Bellu Esmeraldu, podižu i sina Cristiana Juniora, te blizance Evu i Matea, koje je Cristiano Ronaldo dobio umjetnom oplodnjom sa ženama čiji identitet nikad nije objavljen.

image

Cristiano i Georgina pozdravljaju navijače na predstavljanju u Saudijskoj Arabiji

POWER SPORT IMAGES/SHUTTERSTOCK

Georgina i Cristiano upoznali su se potkraj 2016., legenda kaže u VIP salonu Dolce&Gabbane, a prvi put su zajedno viđeni u pariškom Disneylandu u studenom iste godine. Asistentica prodaje u Guccijevom madridskom butiku par tjedana pošto se pročulo za njihovu vezu bila je prisiljena dati otkaz jer su paparazzi opsjedali trgovinu u kojoj je radila i nakon toga se preselila u golemu madridsku vilu svog dragog.

"Odrasla sam u skromnim, mnogo skučenijim uvjetima i Ronaldov stil života za mene je mjesecima bio nepojmljiv. Tek nakon pola godine sam se u njegovoj golemoj vili počela snalaziti toliko da sam u svakom trenutku znala gdje se nalazim", izjavila je Georgina, koju mnogi smatraju istinskom ikonom i utjelovljenjem sna digitalnog doba, u kojem su ljudi opsjednuti popularnošću i slavom. Georgina Rodriguez je sve njihove prednosti i mane sama osjetila na vlastitoj koži, a kako izgleda njezina svakodnevica pokazala je u reality showu "Ja sam Georgina" koji se prikazuje na Netflixu. U njemu je otkrila da je Cristiano odličan otac i partner, te da boljeg nije mogla ni zamisliti.

Dodala je kako ga po povratku s treninga ili utakmice kod kuće uvijek dočeka jelo pripremljeno s puno ljubavi. "Imamo kuhara, ali ponekad kuham i ja. Kada nije kod kuće priuštim si neka jela koja Cristiano ne voli ili ne jede, ali kad je on za stolom sve je podređeno - njemu", ispričala je Georgina, koja je u najavi treće sezone showa promijenila boju kose i postala - plavuša. Je li radikalnom promjenom frizure i boje kose željela sugerirati i druge velike promjene u svom životu, saznat ćemo uskoro.

image

Georgina Rodriguez uživa u Rijadu

POWER SPORT IMAGES/SHUTTERSTOCK
Linker
11. rujan 2024 04:43