Pjevačica Jelena Žnidarć Zsa Zsa

 VEDRAN PETEH/CROPIX
Idila u Americi

Zsa Zsa pokazala dečka kojeg ne viđamo često, otkrila i kako se provode u Los Angelesu

Pjevačica Jelena Žnidarić uoči proslave 30. rođendana počastila se putovanjem sa svojim partnerom Antonijom Kratofilom.

Pjevačica Jelena Žnidarić uoči proslave 30. rođendana počastila se putovanjem sa svojim partnerom Antonijom Kratofilom.

Da nije odustala od nastupa na Dori, svega dva tjedna nakon što je objavljen popis finalista hrvatskog natjecanja, istarski glazbenik Baby Lasagna sigurno ne bi bio naš predstavnik i prometnuo se jedan od favorita na Eurosongu, jer je na Doru uletio kao zamjena Jeleni Žnidarić.

Je li Baby Lasagna i na koji način zahvalio 29-godišnjoj kolegici, koja nastupa pod umjetničkim imenom Zsa Zsa, nije poznato, ali čini se da Jelena nimalo ne žali zbog svoje odluke koju je obrazložila iznenadnim promjenama i osobnim razlozima koje nije željela iznositi javno.

"Nekad se zvijezde jednostavno ne poslože... U kombinaciji sa službenim rokovima, jednostavno nam je neizvedivo organizacijski i umjetnički dati svoj maksimum kakav Dora zaslužuje od svakog izvođača koji je prijavljen. Radije bih da netko drugi dobije tu priliku i iskoristi je kvalitetno", proročanski je zaključila Jelena Žnidarić, koja čini se nimalo ne žali zbog svoje odluke.

image

Jelena i Antonio ludo se provode u Americi

INSTAGRAM

Dapače, pjevačica uoči svog 30. rođendana koji slavi 9. lipnja, ovih dana uživa na putovanju sa svojim dečkom Antonijom Kratofilom, kojeg rijetko pokazuje na društvenim mrežama, u Los Angelesu, a sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je najzanimljivije trenutke. Kako je svojedobno izjavila Antonio je njezina prva, jedina i najveća ljubav, na koju je dugo čekala, a njegov brat blizanac Filip Kratofil životni je partner pjevačice Lane Jurčević.

"Meni je moj Antonio prvi i jedini dečko. Stvarno sam dugo čekala dok nisam pronašla nekoga tko mi toliko paše i tko je toliko dobar", izjavila je Zsa Zsa koja u Sjedinjenim Državama boravi već tjedan dana."Avioni, espresso martini, Grenland, hrana, žuti busevi i kalifornijsko sunce... Lijepo se vratiti, premda nemam nikakve wow fotke, ali neka budu ove za uspomenu! Najbolje su one u glavi, ne u albumu", glasila je njezina prva objava.

image

Zsa Zsa na lanjskoj dodjeli glazbene nagrade Cesarica

DAVOR PONGRAČIĆ CROPIX

S Antonijom je pozirala i na Stazi slavnih, a najbolje su se proveli na košarkaškoj NBA utakmici LA Clippersa gdje su uživali u nevjerojatnoj igri Ivice Zupca.

"Prvi put kad sam bila u Crypto Areni 2017. slušala sam Taylor Swift, Sam Smitha, Halsey i sličnu ekipu... Tada se još zvala Staples Center i to je priča sama za sebe i apsolutno nezaboravno iskustvo. Nisam vam je nikad ni ispričala, možda budem jednom... Ali biti okružen takvim glazbenim imenima i to praktički u backstageu je totalno neshvatljivo u tom trenu. Ali ovo jučer nadilazi možda čak i to moje prvo iskustvo! Sport i košarku morate doživjeti kad ste u LA-u! Izderali smo glasnice zbog Ivice Zupca! Ovo je još nezaboravnije jer je sad pod reflektorima na parketu netko naš! Da se naježiš od glave do pete kad shvatiš koji je to nivo karijere! Big city dreams became reality! Ponos od kojeg ti skoro iskoči srce, bravo Zu! Go LA Clippers", napisala je Jelena, koja je u objavi za Valentinovo podijelila svoj recept za uspješnu vezu. "Volite svoje druge polovice, a najprije sebe da bi ta ljubav koju dajete mogla biti zdrava. A vi koji ste sami - ne brinite, doći će! Čekala sam je i ja, pa je došla ljubav najbolja na svijetu", zaključila je.

image

Zsa Zsa jedva je dočekala povratak u LA

INSTAGRAM
Linker
26. travanj 2024 19:56