MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Solo izlazak

Meghan Markle ponovno u javnosti, nosila je dobro nam poznatu haljinu, a princa Harryja nije bilo na vidiku

Vojvotkinja je iznenadila mnoge pojavivši se na humanitarnom događanju u bolnici u Los Angelesu, kamo je stigla sama.

Vojvotkinja je iznenadila mnoge pojavivši se na humanitarnom događanju u bolnici u Los Angelesu, kamo je stigla sama.

Vodeći kalifornijski liječnici, znanstvenici i zdravstveni djelatnici okupili su se na gala večeri Dječje bolnice Los Angeles, kako bi odali počast pacijentima i medicinskom osoblju, a kao pravo iznenađenje pridružila im se i Meghan Markle (43), koju u javnosti nismo vidjeli već neko vrijeme. Točnije od početka rujna na otvorenju knjižare u Montecitu, naselju u kojem živi s djecom i princem Harryjem (40).

Vojvotkinja od Sussexa zablistala je u elegantnoj crvenoj haljini dizajnerice Caroline Herrera, upečatljivoj kreaciji, koju je nosila i 2021. godine na gala večeri u New Yorku, s dubokim izrezom na dekolteu i na nozi, samo sada bez dodatka šlepa. Ono što je sve zaintrigiralo je njezino pojavljivanje bez supruga koji se u to vrijeme nalazio u posjetu Kraljevini Lesoto, sudjelujući u aktivnostima svoje humanitarne organizacije Sentebale, što je dodatno potaknulo šuškanja o problemima u njihovu braku o kojima se već neko vrijeme priča. Izvori bliski paru ističu da se par planira posvetiti individualnim projektima i da Meghan navodno radi na pokretanju nove Netflix emisije i lifestyle brenda American Riviera Orchard.

image

Na gala večeri pojavila se u haljini Caroline Herrera u kojoj smo ju već imali prilike vidjeti

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Princ Harry i Meghan Markle na gala večeri u New Yorku 2021. kada je nosila istu haljinu

SHUTTERSTOCK

Meghanino pojavljivanje komentirala je za Daily Mail stručnjakinja za govor tijela Judi James koja tvrdi da je bivša glumica izgledala stidljivo i kao da joj je bilo neugodno u nekim trenucima. "Za samouvjerenu ženu koja je navikla na kamere i crvene tepihe, ponaša se kao da je zahvalna što je imala priliku doći. Odašilje signale stidljivosti, pa čak i sramežljivosti, kao da je nekako izgubljena sama na crvenom tepihu ili želi sugerirati da se osjeća ranjivijom nego inače.

image

Na događanju se družila s djecom

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

S Kelly McKee pozirala je pred okupljenim fotografima

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Tijekom večeri, Meghan je izrazila svoje divljenje radu bolnice, opisujući je kao "najbolje mjesto na svijetu" za djecu kojoj je potrebna medicinska skrb, spominjući bliske prijatelje čija su djeca trenutno tamo na liječenju. Dio večeri provela je u druženju s pacijentima, njihovim obiteljima i medicinskim osobljem, želeći pokazati predanost humanitarnom radu. Osim nje, na događanju su se okupile i druge zvijezde uključujući glumice Jamie Lee Curtis i Kaley Cuoco te televizijskog voditelja Jimmyja Kimmela, kao i pjevačica Demi Lovato koja je održala nastup.

Linker
06. listopad 2024 17:51