AL123/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Nova ljubav

Najdraži unuk pokojne kraljice Elizabete ponovno ljubi, mjesec dana nakon prekida viđen s novom djevojkom

Samo mjesec dana nakon što je otkriveno kako je prekinuo dugogodišnju vezu, čini se da je sin princeze Anne spreman za novu ljubavnu priču - na konjičke utrke stigao je u društvu Harriet Sperling.

Samo mjesec dana nakon što je otkriveno kako je prekinuo dugogodišnju vezu, čini se da je sin princeze Anne spreman za novu ljubavnu priču - na konjičke utrke stigao je u društvu Harriet Sperling.

Sin princeze Anne i kapetana Marka Phillipsa, najdraži unuk pokojne kraljice Elizabete II., viđen je na konjskim utrkama s novom djevojkom i to svega nekoliko tjedana nakon što je prekinuo trogodišnju vezu s bivšom djevojkom Lindsay Wallace. Peter Phillips pojavio se na Badminton Horse Trialsu s medicinskom sestrom i freelance novinarkom Harriet Sperling, s kojom je na događanje došao šećući rukom pod ruku i time potvrdio da je ponovno zaljubljen. Iako se ne zna mnogo o njegovoj novoj vezi, njegov glasnogovornik odbio je komentirati vijest dodavši da je to privatna stvar, dok je jedan od prijatelja potvrdio kako Peter uživa s novom osobom, ali da je u ovoj fazi teško definirati o kakvom se odnosu radi.

image

Peter Phillips i njegova kći Savannah Phillips te nova djevojka Harriet Sperling

CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Peter Phillips je prije nešto više od mjesec dana prekinuo s dugogodišnjom djevojkom Lindsey, a za kraj veze kao glavni krivci navedeni su posao i obiteljske obaveze, dok je izričito naglašeno kako nije kriva treća osoba.

image

U lipnju 2022. godine u svom prvom zajedničkom izlasku na konjičke utrke - Peter Phillips i Lindsay Wallace

DAVID HARTLEY/SHUTTERSTOCK

"Peter je zbog poslovnih obaveza i rada za Formulu 1 često bio odsutan u puno je putovao, zbog čega se udaljio od Lindsay", otkrio je tada izvor za Hello!. Peter i Lindsay bili su zajedno od 2020., od iste godine u kojoj se on rastao od Autumn Kelly, a razvod su finalizirali godinu kasnije.

image

Peter s bivšom suprugom Autumn početkom 2020. godine

SHUTTERSTOCK

"Gospodin Peter Phillips i gospođa Autumn Phillips sa zadovoljstvom mogu izvijestiti da su financijski aspekti njihova razvoda riješeni sporazumom, uvjetima koje je Visoki sud odobrio i naredio", stajalo je tada u službenoj objavi para koji je u braku dobio kćeri Savannah i Islu.

Peter i njegova nova djevojka na Badminton Horse Trialsu vrijeme su provodili s njegovom sestrom Zarom Tindall i njezinom obitelji te s kraljicom Camillom, a u njihovom društvu bila je i njegova starija kći Savannah što daje naslutiti da veza i nije toliko nova.

Linker
12. listopad 2024 12:56