(L-R) Britain‘s Catherine, Princess of Wales, Britain‘s Prince William, Prince of Wales, Britain‘s Prince Harry, Duke of Sussex, and Meghan, Duchess of Sussex on the long Walk at Windsor Castle on September 10, 2022, before meeting well-wishers. King Charles III pledged to follow his mother‘s example of ”lifelong service” in his inaugural address to Britain and the Commonwealth on Friday, after ascending to the throne following the death of Queen Elizabeth II on September 8.,Image: 721461115, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Kirsty O‘Connor/AFP/Profimedia

 KIRSTY O‘CONNOR/AFP/PROFIMEDIA
Pišu strani mediji

Novi problemi za kraljevsku braću? Najnovija odluka princa Williama mogla bi itekako povrijediti Harryja

Nisu u dobrim odnosima otkako su princ Harry i Meghan Markle odlučili napustiti Veliku Britaniju, zbog čega ova odluka budućeg kralja nikoga posebno ne iznenađuje.

Nisu u dobrim odnosima otkako su princ Harry i Meghan Markle odlučili napustiti Veliku Britaniju, zbog čega ova odluka budućeg kralja nikoga posebno ne iznenađuje.

Narušeni odnos između prinčeva Williama i Harryja već je neko vrijeme svima dobro poznata priča, a izgleda kako je dobila svoj nastavak. Naime, princ William navodno ne planira pozvati mlađeg brata na svoju krunidbu kada za to dođe vrijeme, donosi britanski Daily Mail. Iako su kraljevska braća nekada bila vrlo bliska, izvor blizak kraljevskoj obitelji rekao je kako ne razgovaraju već dvije godine zbog čega su se potpuno razdvojili pa ni ova odluka nikoga previše ne čudi.

"Ove godine William je u potpunosti usredotočen isključivo na svoju suprugu, djecu i oca. Ipak, njegova odluka da brata ne pozove na krunidbu iznimno je tužna", dodao je izvor.

image

Braća nisu u dobrim odnosima otkako je Harry s Meghan odlučio napustiti Veliku Britaniju

CHRIS JACKSON/AFP/PROFIMEDIA

Naime, princ i Meghan Markle u lošim su odnosima s ostatkom kraljevske obitelji otkako su odlučili napustiti Veliku Britaniju i preseliti u Ameriku. U Netflixovoj dokumentarnoj seriji zatim su iznijeli brojne kritike na njihov račun, a Harry nije štedio ni Williama.

"Bilo je zastrašujuće imati brata koji je vrištao i vikao na mene, moj otac je govorio stvari koje jednostavno nisu bile istinite, moja baka je tiho sjedila i sve to prihvaćala", rekao je u dokumentarcu, a kraljevska obitelj njegove javne optužbe nije nimalo dobro prihvatila. Otada je samo nekoliko puta bio u Londonu, a čak se ni u tim trenucima nije previše družio s Williamom i ostatkom obitelji, dok se Meghan "skrivala" u njihovom domu u Kaliforniji.

Linker
12. rujan 2024 11:18