Kako se usavršavaju BIPINE specijalistice za ljepotu

Program edukacije "BIPA Specijalist za ljepotu" okupio je novu generaciju prodajnih savjetnica kojima će se kupci moći obratiti za stručne savjete iz područja dekorativne kozmetike

Program edukacije "BIPA Specijalist za ljepotu" okupio je novu generaciju prodajnih savjetnica kojima će se kupci moći obratiti za stručne savjete iz područja dekorativne kozmetike

Zadovoljni zaposlenici ključ su uspjeha kompanije, a uspješna kompanija osigurat će najvišu razinu usluge svojim korisnicima, poručuju iz BIPE, koja se iz godine u godinu sve više profilira ne samo kao popularan lanac drogerija, nego i kao poželjan poslodavac.

Tome svjedoče i posljednje fotografije s održanih radionica u sklopu programa ''BIPA Specijalist za ljepotu", u kojima se 14 odabranih prodajnih predstavnica BIPE educira na području asortimana dekorativne kozmetike.

Upravo je završen drugi od sedam modula, a polaznice su do sada odslušale osnove dermatologije i njege lica te prošle prvi dio prakse pod vodstvom iskusnih vizažistica iz BIPA Backstagea i edukatorica iz talijanske škole mode i dizajna Callegari.

Stručna praksa tijekom drugog modula odrađena je u BIPA Backstageu na zagrebačkoj Ilici, a polaznice su formirane u dvije grupe, kako bi im se mentorice mogle što bolje posvetiti. Osim odlične teorijske podloge i rada na modelima, s održanih radionica polaznice su ponijele i veselu radnu atmosferu, koja je najbolje pokazala da opušten pristup donosi i najbolje rezultate.

Za šminkanje su korišteni isključivo proizvodi iz asortimana dostupnog u BIPI, kako bi se kupcima što bolje pokazalo kako, uz par jednostavnih trikova, postići željeni izgled uz lako dostupne drogerijske beauty brendove.

U program "BIPA Specijalist za ljepotu" svojim proizvodima su se uključili domaći brend za njegu kože Nikel i korejski It's skin, Noelle kistovi kao omiljeno oruđe BIPINIH vizažistica (jer bez pravog alata nema ni dobrog make up-a), brendovi L’Oreal, Maybelline, Catrice, Essence, Aura, Bourjois, Rimmel, Max Factor i mnogi drugi.

BIPINE polaznice uskoro nastavljaju s trećim modulom, a završetak cijelog programa prve generacije planiran je za srpanj.

Linker
16. svibanj 2024 21:08