Margot Robbie Chanel No. 5 kampanja

 ANDREW COOPER/CHANEL ANDREW COOPER/CHANEL
See you at 5

Chanel je ponovno oduševio svijet: Pogledajte novu kampanju čije su zvijezde Margot Robbie i Jacob Elordi

Margot Robbie, poznata po svojoj bezvremenskoj ljepoti i stilu, u novoj reklami za kultni parfem Chanel No. 5. zrači samopouzdanjem u klasičnim Chanel komadima, dok Jacob Elordi donosi svježinu i modernu muževnost u kombinacijama koje odišu nenametljivim luksuzom.

Margot Robbie, poznata po svojoj bezvremenskoj ljepoti i stilu, u novoj reklami za kultni parfem Chanel No. 5. zrači samopouzdanjem u klasičnim Chanel komadima, dok Jacob Elordi donosi svježinu i modernu muževnost u kombinacijama koje odišu nenametljivim luksuzom.

Svojom najnovijom kampanjom za kultni parfem Chanel No. 5., u kojoj glavne uloge imaju zvijezde Margot Robbie i Jacob Elordi, Chanel je ponovno oduševio svijet. Događa li se ljubav slučajno ili je stvar vlastitog izbora? Hoće li Margot Robbie i Jacob Elordi izaći na spoj? Pitanja su koja se postavljaju u kratkom filmu koji je dio nove kampanje kultnog parfema Chanel No. 5. Film nosi naziv "See you at 5", režirao ga je Luce Guadagnina, redatelj poznatih filmova "Izazivači" i "Skrivena ljubav", a obilježava ove holivudske zvijezde kao zaštitna lica parfema, iako je Robbie ambasadorica ove kuće još od 2018. godine. Film zrači elegancijom i šarmom, savršeno prenoseći duh brenda kroz jednostavnu, a opet sofisticiranu estetiku. Margot Robbie, poznata po svojoj bezvremenskoj ljepoti i stilu, zrači samopouzdanjem u klasičnim Chanel komadima, dok Jacob Elordi donosi svježinu i modernu muževnost u kombinacijama koje odišu nenametljivim luksuzom. Ova kampanja savršeno balansira između klasičnog i suvremenog, a Robbie i Elordi su pravi ambasadori tog spoja, utjelovljujući slobodan, a istovremeno luksuzan stil života.

U dvominutnom filmu prikazano je dvoje zaljubljenih ljudi kojima se putevi razilaze. Robbie stavlja parfem i oblači crveno odijelo od tvida prije nego što uskoči u svoj kabriolet kako bi se sastala s Elordijem, ali sudbina im staje na put. Na kraju shvaća da joj ipak ne treba muškarac. "Mislim da je Chanel No. 5 jedan od ikoničnih parfema, onaj koji je najpoznatiji na svijetu. Nevjerojatno je biti dio te priče. Toliko je impresivnih žena koje su bile povezane s ovim mirisom tijekom godina. Velika mi je čast pridružiti se tom dugom popisu nevjerojatnih talentiranih žena", kazala je australska glumica koja se sada pridružila divama poput Marion Cotillard, Nicole Kidman i Marilyn Monroe koje su ranije bile zaštitno lice.

image
CHANEL

Iz Chanela smatraju da je Robbie savršen izbor zbog njezine impresivne karijere, ali i karaktera koji rezonira s jedinstvenim karakterom parfema No. 5. “Njezina karijera glumice i producentice je impresivna, njezina je aura neodoljiva, a karizmom je istovremeno moćna i nježna. U svakom pogledu odjekuje jedinstvenim karakterom kultnog mirisa No. 5”, ističu iz brenda.

image
CHANEL

Jacob Elordi, također australski glumac i filmski kolega Margot Robbie, također je dao svoj doprinos ovoj kampanji. Ipak, ovo im nije prvi put da rade zajedno jer je Margot bila u produkciji filma "Saltburn" u kojem je Elordi imao jednu od glavnih uloga.

"On je divan. Prava filmska zvijezda, jednostavno ima tu karizmu. Iako je cijela poanta našeg filma to što se nikako ne možemo naći, svejedno se činilo da smo cijelu kampanju radili zajedno", kazala je Margot Robbie za Harper‘s Bazzar.

image

Jacob Elordi

SHUTTERSTOCK

Osim ove kampanje, nedavno je najavljeno kako će se ove holivudske zvijezde uskoro zajedno pronaći i na velikim ekranima. Riječ je o povratku klasika "Orkanski visovi", gdje će Margot igrati novu Cathy, dok će Jacob glumiti fatalnog Heathcliffa. Režirat će ga redatelj upravo filma "Saltburn" Emerald Fennell. Snimanje i produkcija ovog projekta o tragičnoj ljubavi iz jednog od najpoznatijih engleskih romana 19. stoljeća počinje iduće godine.

Linker
14. listopad 2024 13:14