Maybelline Super Stay Lumi-Matte

 MAYBELLINE
Nova zvijezda

Luksuz za manje novca: Postojan 30 sati, matira, ali daje nježan sjaj - novi Maybelline puder munjevito je osvojio TikTok

Na društvenim mrežama ne prestaje se hvaliti najnoviju zvijezdu beauty svijeta, tekući puder koji može stati uz bok onim puno skupljima.

Na društvenim mrežama ne prestaje se hvaliti najnoviju zvijezdu beauty svijeta, tekući puder koji može stati uz bok onim puno skupljima.

Potraga za tekućim puderom može zaista biti naporna - treba pronaći proizvod dobre prekrivne moći, ali da ne izgleda kao maska, da je trajan, a lagan na koži, da matira, ali ipak pruža licu malo zdravog sjaja... Naravno, i cijena ima ulogu, baš kao i sastav. A čini se da je sada stigla formula koja objedinjava sve navedeno, a zove se Super Stay Lumi-Matte Foundation, brenda Maybelline New York.

Zahvaljujući mikro-perlama i aminokiselinama, ovaj puder pruža mat izgled s nježnim, luminoznim sjajem koji probija kroz površinu. Rezultat je prirodan izgled kože koji nije ni previše mat ni previše sjajan, a Maybelline navodi kako je postojan i do 30 sati. Prekrivnost je srednja do jaka, s mogućnošću nadogradnje.
Na hrvatsko tržište još nije stigao, ali na zahtjevno azijsko jest, kao i u neke europske zemlje - i dobiva same komplimente.
Od trenutka kada je Maybelline najavio lansiranje ovog proizvoda, društvene mreže su eksplodirale od uzbuđenja. Influenceri i beauty blogeri diljem svijeta pohrlili su isprobati ovaj puder i podijeliti svoje dojmove. Većina recenzija je izuzetno pozitivna, a mnogi ističu prirodan izgled i dugotrajnost kao glavne prednosti. Što sve obećava ova bočica?

image

Maybelline Super Stay Lumi-Matte

MAYBELLINE

Dugotrajna postojanost i lakoća nošenja

Jedan od najimpresivnijih aspekata ovog pudera je njegova dugotrajnost. Maybelline tvrdi da pruža do 30 sati postojanosti, što ga čini idealnim za duge dane i noći. Unatoč svojoj dugotrajnosti, puder je nevjerojatno lagan na koži, gotovo kao da ga i ne nosite.

Širok spektar nijansi za sve tonove kože

Super Stay Lumi-Matte Foundation dolazi u impresivnom rasponu od 22 nijanse, što omogućuje većini korisnika da pronađu savršenu nijansu za svoj ten.

Sastav i prednosti za kožu

Maybelline je posebnu pažnju posvetio sastavu ovog pudera. Osim što pruža odličnu pokrivenost i dugotrajan mat završetak, formula je obogaćena aminokiselinama koje pomažu u njezi kože. Puder je također dermatološki testiran, ne začepljuje pore i prikladan je za sve tipove kože.

Dolazak na hrvatsko tržište

Iako točan datum dolaska Super Stay Lumi-Matte Foundation na hrvatsko tržište još nije službeno potvrđen, očekuje se da će biti dostupan u narednim mjesecima. Maybelline obično svoje nove proizvode lansira globalno u fazama, tako da bi hrvatski potrošači uskoro mogli imati priliku isprobati ovaj revolucionarni puder.

Koja je cijena

Iako cijena za hrvatsko tržište još nije potvrđena, očekuje se da će biti u skladu s drugim Maybelline puderima više kvalitete. Procjenjuje se da bi cijena mogla biti između 15 i 20 eura.

Linker
05. rujan 2024 11:05