CHANEL
Uskoro u prodaji

Noviteti iz Chanela na našoj su listi jesenskih beauty favorita

Posljednja kozmetička linija francuskog brenda unosi svježinu u ideju ljepote, a potiče na minimalizam i pomlađivanje.

Posljednja kozmetička linija francuskog brenda unosi svježinu u ideju ljepote, a potiče na minimalizam i pomlađivanje.

Iako je Chanel najprije postao popularan u modnoj industriji, ubrzo se njegova dominacija proširila i na kozmetički svijet. Tako ovaj luksuzni francuski brend iz godine u godinu iznova oduševljava parfemima, ali i šminkom, a početkom rujna na tržište bi trebao plasirati nekoliko novih kozmetičkih proizvoda. Jedan od njih je novo Joues Contraste Intense rumenilo u prahu koje će našem licu dati onaj lijepi zarumenjeni izgled, a dolazi u čak pet novih intenzivnih nijansi - Rose Radiant, Beige Éclatant, Rose Ardent, Grenat Profond i Rouge Franc.

image

Joues Contraste Intense rumenilo

PRESS

Njihova kremasta tekstura s baršunastim završetkom sjajno se upija u kožu, dok nove nijanse pružaju upečatljivu boju našim obrazima. Osim novih rumenila u prahu za koje ne sumnjamo da će postati must have među beauty proizvodima u rekordnom vremenu, Chanel je predstavio i novi Allure Homme Sport Superleggera parfem s citrusnim i drvenastim notama.

image

Allure Homme Sport Superleggera parfem

PRESS

Iz francuskog brenda ni na tome nisu stali, već su među jesenske novitete uvrstili i novu teksturu kreme LE LIFT Oil-in-Cream. Riječ je o proizvodu za njegu kože protiv starenja koja je namijenjena svim tipovima kože. Kada se koristi svakodnevno, krema uspješno hidratizira i zaglađuje kožu, a pritom je i pomlađuje.

image

LE LIFT Oil-in-Cream krema

PRESS
Linker
10. rujan 2024 01:23