bijeli nokti

 INSTAGRAM/@B_BIERNAT
beauty inspiracija

Obožavaju ih Beyonce i Jennifer Lopez: Bijeli nokti vječiti su klasik koji rado nosimo i ne, ne moraju biti - dosadni

Riječ je o manikuri koja je i ove jeseni jedna od najtraženijih u salonima, a varira u nijansama što je čini savršenom za sve ljubitelje neutralnog, ali i dalje elegantnog looka.

Riječ je o manikuri koja je i ove jeseni jedna od najtraženijih u salonima, a varira u nijansama što je čini savršenom za sve ljubitelje neutralnog, ali i dalje elegantnog looka.

Jesen je doba u godini koje sa sobom nosi brojne promjene, kako u modnom, jednako tako i u beauty svijetu. No, postoje trendovi koji su iz sezone u sezonu aktualni, a njihova popularnost ne jenjava. Jedan od njih odnosi se na manikuru, odnosno bijelu boju na noktima koja je veliki hit, neovisno o aktualnim trendovima. Naime, ovaj lak već godinama ne izlazi iz mode, a njegova svestranost i elegancija čine ga omiljenim izborom mnogih ljubitelja manikure. Zapravo, sa sigurnošću možemo reći kako je riječ o bezvremenskoj klasici koja nikada ne izlazi iz mode te je iz sezone u sezonu među najtraženijim izborima u salonima.

Kada govorimo o bijelom laku za nokte, važno je napomenuti da postoji mnogo različitih nijansi koje jednako dobro pristaju ljubiteljima kratkih noktiju, kao i onima koji više preferiraju duže varijante. Tako beauty stručnjaci predviđaju da će do kraja godine posebno popularne biti sofisticiranije nijanse poput bisernog i krem bijelog laka. Bijela boja na noktima varira u nijansama, ali i dizajnu pa se tako nosi svašta - od efektnog sjaja, šljokica, francuske manikure s pomakom pa sve do one matirane.

Brojne poznate osobe često oduševljavaju noktima u bijeloj nijansi što dodatno povećava popularnost ovog trenda. Primjerice, Beyoncé je jedna od onih koje često biraju upravo elegantnu bijelu manikuru za crveni tepih, dok Jennifer Lopez više voli eksperimentirati s različitim dizajnima na neutralnoj, bijeloj podlozi.

Upravo zbog toga u nastavku izdvajamo nekoliko naših favorita u bijelim nijansama koji su nas osvojili na prvi pogled, a koji nam mogu dati trendi jesenski look s fokusom na upravo ovoj hit boji.

image

OPI lak za nokte nijansa Alpine Snow (24 eura)

OPI
image

OPI lak za nokte nijansa Kyoto Pearl (13 eura)

OPI
image

Rimmel lak za nokte nijansa 703 White Hot Love (2,70 eura)

RIMMEL
image

Max Factor lak za nokte nijansa 095 Opal Coat (4,70 eura)

MAX FACTOR
image

Gabriella Salvete lak za nokte nijansa Milk Delight (5,10 eura)

NOTINO
Linker
25. rujan 2024 10:38