beauty trendovi za jesen 2024.

 FILIPPO FORTIS
BEAUTY NOVOSTI

Od novog tekućeg pudera do olovke za usne koja traje cijeli dan: Vizažistica poznatih otkriva svojih top 5 proizvoda za jesen

Vizažistica Sonja Kvesić dobro zna koji su trendovi u make-upu ove jeseni, a za Gloriju je izdvojila proizvode sezone koje je nedavno pospremila u svoju kozmetičku torbicu i - želimo ih sve.

Vizažistica Sonja Kvesić dobro zna koji su trendovi u make-upu ove jeseni, a za Gloriju je izdvojila proizvode sezone koje je nedavno pospremila u svoju kozmetičku torbicu i - želimo ih sve.

"Blurred" usne, grunge sjenila za oči, izgled biserne kože, guste trepavice i obrve... beauty trendovi ove jeseni i zime pomiču granice, a mi smo zamolili vizažisticu Sonju Kvesić da nam izabere pet najdražih proizvoda za jesen s kojima ćete svaki trend moći lako postići.

image

Sonja Kvesić jedna je od najpopularnijih hrvatskih vizažistica

SANJA JAGATIć

TOWER 28, BeachPlease Tinted Balm for Lips + Cheeks

Kao prvu stvar bez koje ne može, Sonja je izdvojila višenamjenski balzam u nijansi Power Hour američkog brenda Tower 28. "Božanstvene je terracota nijanse koja će vaš ten održavati osunčanim još dugo u jesen, a obožavat će ga i oni osjetljive kože jer sastav je u potpunosti od prirodnih ekstrakata", kaže Sonja.

image

Tower 28, balzam

TOWER 28

PATRICK TA, Major Skin Hydra-Luxe Luminous Foundation

Američki vizažist vijetnamskih korijena, odrastao u Los Angelesu, pokrenuo je svoju beauty liniju prije pet godina i vrlo je brzo postao omiljeni vizažist mladih zvijezda poput Gigi Hadid i Shay Mitchell. Njegov prepoznatljiv stil bazira se na glowy koži i rumenom izgledu, a Sonja ističe kako voli njegove pudere.

image

Patrik Ta ima novi puder i svi pričaju o tome

PATRIK TA BEAUTY

"Patrick Ta Major Skin Hydra-Luxe Luminous Foundation novi je tekući puder slavnog vizažista poznatog po predivnim glowy lookovima velikih zvijezda, a sam proizvod obećava intenzivnu 8-satnu hidrataciju kože, besprijekorno pokrivanje sitnih nepravilnosti na koži i lagani osjećaj kojem svi težimo kada je o puderima riječ", govori Sonja.

MNLM, My Remedy ulje za obrve i trepavice

Ket Crnolatac, stručnjakinja je za obrve iz Zagreba koja je nedavno lansirala i svoj beauty brend

"MNLM My Remedy prirodno je ulje na bazi ricinusa i ružmarina, sjemenki piskavice i sikavice koje će vaše trepavice i obrve njegovati, a ujedno stimulirati rast, naročito nakon dugotrajnih tretmana poput lash i brow lifta. Ovaj potpuno prirodan hrvatski proizvod oduševio me na prvu", kaže Sonja.

WESTMAN ATELIER, Vital Skincare Concealer

Još jedna u nizu vizažistica koje su odlučile osnovati svoj brend je i Amerikanka Gucci Westman koja je postala sinonim za prirodan, prozračan i besprijekoran second-skin look.

image

Gucci Westman korektori

GUCCI WESTMAN

"Vital Skincare Concealer proizvod je jednog od meni najdražih brandova koji je ujedno i jedan od najvažnijih proizvoda u mojoj make-up rutini. Ovaj korektor, osim što osvježava osjetljivo područje ispod očiju, nježno, ali sigurno prekriva i nedostatke poput hiperpigmentacija, ožiljaka i crvenila, ujedno njegujući peptidima koji hidratiziraju, zaglađuju te učvršćuju kožu čime makeup zapravo postaje i skincare rutina. Ne može bolje, zar ne?", govori Sonja.

MAKE UP FOR EVER, Anywhere Caffeine olovka za usta

I, za kraj Sonja je ostavila preporuku za olovku za usne koja svima pristaje, što je gotovo pa i nemoguće naći.

image

Make Up For Ever olovka za usne u nijansi Anywhere Caffeine

MAKE UP FOR EVER

"Anywhere Caffeinee, olovka za usne koja pristaje baš svima, predivne je teksture, savršeno konturira usnice, a finiš je tako prirodan. Jedan od meni najdražih proizvoda vec nekoliko sezona", zaključuje Sonja.

Linker
06. rujan 2024 11:33