Kenzo, Jungle L‘Elephant, 100 ml

NOTINO, 104,90 €

 OLENASAROMASHOP.COM
VRUĆE MIRISNO LJETO

Osvježavajući i dugotrajni: 10 ljetnih parfema koji će mirisati baš cijeli dan

Tako su zanosno svježe parfemske kompozicije stvarane za ljeto, ali su često toliko lagane da vrlo brzo nestane njihov mirisni trag s kože - zato donosimo one koji vas neće iznevjeriti ni na najvruće ljetne dane.

Tako su zanosno svježe parfemske kompozicije stvarane za ljeto, ali su često toliko lagane da vrlo brzo nestane njihov mirisni trag s kože - zato donosimo one koji vas neće iznevjeriti ni na najvruće ljetne dane.

Ljeto je u punom jeku, a to znači da je vrijeme da izvučete najsvježije i najzanosnije ljetne mirise. Jedino... loša stvar u vezi ljetnih mirisa je nedostatak dugotrajnosti i baš zato vam predstavljamo 10 prekrasnih ljetnih parfema koji će zaista dugo trajati na vašoj koži - i po najvećim vrućinama.

Guerlain, Terracotta le Parfum

Ovaj prekrasni i raskošni cvjetni miris priziva slike tropskih lokacija i opuštanja ispod svakog suncobrana na plaži. Miriše slatko, bogato i tropski, a odlikuje ga zaista nepokolebljiva dugotrajnost - potrajat će cijeli dan i noć.

image

Guerlain, Terracotta le Parfum, 100 ml

NOTINO - 107,00 €

INSTAGRAM @AMOR_MUHARRAQ

Dolce&Gabbana, Light Blue

Light Blue je klasičan miris i gotovo neizostavan za ljeto. Svjež je, lagan i ima predivne slojeve koji se otkrivaju dok nosite ovaj parfem. Ima dozu suptilne slatkoće dok balansira nježnost i oštrinu u svojoj bazi, a ti jednostavni slojevi čine ga stvarno posebnim među mnogim drugim svježim mirisima. Light Blue poznat je po svojoj trajnosti pa će tako izdržati većinu dana na visokoj vrućini i pod jakim ljetnim suncem.

image

Dolce and Gabbana, Light Blue, 100 ml

DOUGLAS, 273,56 €

INSTAGRAM @HALKO_HADLO

Moschino, Cheap and Chic I Love Love

Lagan i osvježavajući Moschino Cheap and Chic I Love Love jedinstven je i izrazito nosiv ljetni svježi miris. Blaga slatkoća predivno je uravnotežena s laganim i svježim citrusnim notama. U njemu su majstorski spojene dugotrajnost i svježinu što zaista nije lako postići.

image

Moschino Cheap and Chic I Love Love, 50 ml

MARTIMEX, 70,00 €

INSTAGRAM

Amouage, Sunshine Woman

Amouage je poznat po svojim složenim kompozicijama. Ali jeste li znali da većina njihovih kreacija ima izvrsnu trajnost na koži? Sunshine Woman nije iznimka. S notama badema, vanilije, bijelog cvijeća i crnog ribiza te bazom duhana i pačulija, ovo je savršeno izrađen cvjetni parfem koji je, doduše, prilično složen, ali je i dalje vrlo nosiv na visokim temperaturama i vlazi.

image

Amouage, Sunshine Woman, 100 ml

PARFUMERIJA LANA, 365,00 €

INSTAGRAM @LE_PARFUM_KZ

Creed, Aventus

Ovaj kultni hit jedan je od najpopularnijih muških mirisa. Njegove note ananasa i arome suhog drveta breze spajaju se sa srcem ruže i jasmina, a slavan je po trajnosti, pogotovo u toplom okruženju što ga čini idealnim izborom ako ljeti želite mirisati baš cijeli dan.

image

Creed, Aventus, 75 ml

NOTINO - 250 €

INSTAGRAM @PEFUME_SHYMKENT

Kenzo, Jungle L‘Elephant

Karakter mirisa jasno se očituje već od prvih egzotičnih začinskih nota kardamoma i klinčića. Nakon njih, senzualnost ylang-ylanga i slatkoća sladića uz poletnu mandarinu razvijaju svoj puni mirisni potencijal i stvaraju savršene preduvjete za nastup raskošne baze mirisne kompozicije kojom kraljuje zemljani pačuli. Poznat je kao jedan o mirisa koji vas neće iznevjeriti i osjećat će se na vašoj koži gotovo 24 sata nakon nošenja.

image

Kenzo, Jungle L‘Elephant, 100 ml

NOTINO, 104,90 €

OLENASAROMASHOP.COM

Symetrie, Dream

Ljeto je stvoreno za Dream od Symetrie. Mješavina svježih nota, drvenastih aroma i slatkih cvjetova ovaj miris čini izvrsnim ljetnim parfemom. Na početku je svjež, a kroz dan dominira njegova drvenasto - cvjetna nota s malo svježeg citrusa u pozadini. Držat će cijelo ljetno poslijepodne.

image

Symetrie, Dream, 100 ml

AMAZON, 20,99 €

EBAY

Ralph Lauren, Blue

Netko možda ne bi pomislio da bijelo cvijeće ne može izdržati vrućinu, ali se, baš naprotiv, u toplijim sezonama njegove arome ističu. Blue Ralpha Laurena je predivna mješavina lotusa, đurđica, jasmina, ružičaste božura i gardenije, sandalovine, hrastove mahovine i mošusa. Skup svih komponenti čini ovaj cvjetni dragulj nevjerojatno dugotrajnim. Jedinstven i izvrstan za vruće mjesece.

image

Ralph Lauren, Blue, 125 ml

DOUGLAS - 107,29 €

INSTAGRAM @PARFUMERIA_REA

Paco Rabbane, Olympea

Ova slana parfemska kompozicija Paca Rabannea je dugotrajna, jedinstvena i zapanjujuća. Miris koji priziva morsku božicu na sve prave načine, a tko ne bi želio mirisati poput božice? Sol i morske note sjajno su uparene s vanilijom, sandalovinom i vodenim jasminom. Ovo je predivan miris za nositi bilo gdje i možete biti sigurni da ćete biti obavijeni senzualnim mirisom.

image

Paco Rabbane, Olympea, 80 ml

DOUGLAS, 150,19 €

NOTINO

Dolce&Gabbana, Light Blue Eau Intense

Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense je prekrasan i sjajan dodatak ikoničnom Light Blue. S blažim pristupom citrusima i uravnoteženijom kompozicijom, pleše na koži s notama koje uključuju limun, jabuke, jasmin, neven, drvenaste note i mošus. Blag, osvježavajuć i lepršav - također ima snažnu dugovječnost.

image

Dolce and Gabbana Light Blue Eau Intense, 100 ml

NOTINO, 96,00 €

NOTINO
Linker
06. rujan 2024 13:55