PRESS
14 Juillet

Ovaj miris povećen je današnjem danu, ali željet ćete ga nositi cijele godine

Parfem koji dočarava slavljenje života na francuski način - svakog dana u godini.

Parfem koji dočarava slavljenje života na francuski način - svakog dana u godini.

Francuska kuća Bastille predstavlja novi miris posvećen 14. srpnju - datumu kojim se obilježava pad i rušenje Bastille, a koji se u Francuskoj slavi glazbom, plesom i vatrometom. Taj datum više je od praznika - on je oličenje francuskog načina življenja, bezvremenska oda joie de vivre, jedinstvu i slobodi.

Upravo time inspiriran je novi parfem 14 Juillet, sunčana kreacija idealna za svaki dan u godini. Miris se otvara s trpkom tangerinom u kombinaciji s crnim ribizom i dozom zadimljenosti originalnog akorda "vatrometa". U srcu parfema nalaze se labdanum, cimet i listovi ljubičice, dok su u baznim notama vanilija, tonka i benzoin.

image
PRESS

Novi eau de parfum osmislila je Meabh Mc Curtin koja je poručila kako se radi o vatrenom i veselom mirisu bez kojeg - jednog kad ga probate - nećete moći. Formula mirisa sadrži 50 sastojaka, od kojih je 95% prirodnog porijekla, a 14 Juillet dolazi u tri verzije - onoj od 15, 50 i 100 ml.

image
PRESS

Francuska kuća Bastille mladi je brend osnovan 2020. godine, a vode ga Sophie Maisant i Pascal Hyafil koji su fokusirani na pažljivo biranje sastojaka koji moraju zadovoljiti stroge kriterije etičke i prihvatljive izvornosti, ali i na transparentnost pa ne skrivaju niti jedan sastojak koji su razvili renomirani kreatori, što je velika promjena u industriji mirisa u kojoj su se formule čuvale stoljećima. Bastille parfemi u potpunosti su proizvedeni u Francuskoj, što je i obaveza brenda s obzirom na ime koje nosi.

Linker
07. rujan 2024 15:42