Daisy Edgar-Jones

 BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
PRISTAJE SVIMA

Plišani medvjedić glavna je inspiracija za najpopularniju boju ove jeseni, oduševit će vas prekrasna nijansa

Ovu nijansu prigrlile su brojne trendseterice, ali i poznate dame poput glumice Daisy Edgar-Jones i modela Barbare Pavlin.

Ovu nijansu prigrlile su brojne trendseterice, ali i poznate dame poput glumice Daisy Edgar-Jones i modela Barbare Pavlin.

Ako razmišljate o novoj boji kose kojom želite osvježiti hladnu sezonu, donosimo inspiraciju koja će zadovoljiti najveću trendsetericu u vama, ali i oduševiti vas iz posve praktičnih razloga.

Teddy bear, odnosno smeđa boja inspirirana plišanim medvjedićem, najpoželjnija je nijansa ove sezone, a odlično je nosi britanska glumica Daisy Edgar-Jones, zvijezda serije "Normalni ljudi". Radi se o bogatoj nijasni smeđe koja je, kako tvrdi Jenna Perry, stručnjakinja za kosu slavnih, vrlo jednostavna za održavanje i uvijek izgleda dobro.

image

Daisy Edgar-Jones

ALESSANDRO BREMEC/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

‘‘Ova boja je odličan izbor za sve one koji ne žele ulagati previše vremena u održavanje kose, a za odličnu frizuru potreban je samo sjaj‘‘, kazala je Perry.

Evanie Frausto, frizer čijem umijeću vjeruju pjevačice Lady Gaga i Sabrina Carpenter, dodao je kako se radi o nijansi koju možemo smjestiti između smeđe i brond (savršen spoj smeđe i plave boje).

‘‘Zatražite medeno plavu nijansu s toplim tonovima kako biste svojoj kosi dali sjaj, a odlična je i jer se lijepo "stapa" s prirodnom bojom korijena pa izrast neće biti uočljiv", rekao je Evanie, a kao najbolju inspiraciju izdvojio je mađarski model i glumicu Barbaru Palvin kojoj ova trendi boja kose izvanredno pristaje, što smo mogli vidjeti i nedavno na reviji brenda Victoria‘s Secret gdje je bila jedna od Viktorijinih anđelica.

image

Barbara Palvin

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
20. listopad 2024 13:14