Cindy Crawford 1992.

 PHOTOLINK/EVERETT/PROFIMEDIA PHOTOLINK/EVERETT/PROFIMEDIA
Beauty inspiracija

Tajna supermodela: Cindy Crawford otkrila koju su olovku za usne ona i njezine kolegice koristile 90-ih, a nosi ju i danas

Voljele su je i Naomi Campbell te Linda Evangelista, a ovaj make up proizvod uživa veliku popularnost i sada, kada su 90-e velika inspiracija za mnoge aktualne trendove.

Voljele su je i Naomi Campbell te Linda Evangelista, a ovaj make up proizvod uživa veliku popularnost i sada, kada su 90-e velika inspiracija za mnoge aktualne trendove.

Cindy Crawford tijekom 80-ih i 90-ih godina bila je jedna od najpopularnijih supermodela i sveprisutna na naslovnicama brojnih modnih časopisa. U intervjuu za podcast "The Skinny Confidential" nedavno je otkrila i koji je make-up tih godina gotovo svakodnevno koristila. Iako nije sklona teškoj šminki, već radije njeguje prirodniji look, u jedan se proizvod, kao i njegovo djelovanje, ipak kune.

image

Cindy Crawford

THIERRY LE FOUILLE/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Kako je otkrila, bivšoj američkoj manekenki Mac Cosmetics olovka za usne u nijansi Spice bila je jedan od must have beauty proizvoda u vrijeme kada je "žarila i palila" modnom scenom, a vjerna joj je i dan danas. Osim nje, hit Mac olovku u ovoj nijansi koristile su i njezine kolegice poput Naomi Campbell i Linde Evangeliste.

image

Cindy je bila jedna od najpoznatijih supermodela 90-ih

CARLA GAHR/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Riječ je o beauty proizvodu s laganom, kremastom teksturom koji je vrlo jednostavan za nanošenje. I dok tek rijetki beauty proizvodi ostanu među najtraženijima nakon 30-ak godina, to nije slučaj s ovom olovkom za usne koju je još uvijek moguće nabaviti i u Hrvatskoj - i to po vrlo pristupačnoj cijeni od 21,90 eura.

image

Mac Cosmetics olovka za usne u nijansi Spice

MAC COSMETICS
Linker
05. rujan 2024 11:17