Jennifer Aniston

 LUMEIMAGES/IMAGEBROKER/PROFIMEDIA
chanel

Trepavice Jennifer Aniston izgledaju kao umjetne, ali zapravo je tajna u nanošenju slojeva ove dvije maskare

Američka glumica je na dodjeli nagrade Emmy očarala u haljini Oscara de la Rente, ali njezin pogled svima je zapeo za oko.

Američka glumica je na dodjeli nagrade Emmy očarala u haljini Oscara de la Rente, ali njezin pogled svima je zapeo za oko.

Još uvijek gledamo slike s dodjele Emmyja i uživamo u, barem dijelu, kreacija i lookova televizijskih ikona. Dama koja je doslovno zablistala u svjetlucavoj haljini Oscara de la Rente je Jennifer Aniston, a iako je kreacija zaista iznimna, mnogima su za oko zapele i njezine trepavice.

image

Jennifer Aniston na dodjeli nagrade Emmy

PROFIMEDIA

Izgledale su kao umjetne - duge, naglašene, uvijene i pune volumena, ali umjetne trepavice i Jennin stil ne idu zajedno, zar ne? Naravno da ne - tajna je u slojevima dviju maskara. Vizažistica Angela Levin upotrijebila je tri sloja Chanel Le Volume de Chanel maskare na gornjim te Chanel Inimitable maskare na donjim trepavicama.

image

Chanel Inimitable Mascara

CHANEL
image

Chanel Le Volume de Chanel Mascara

CHANEL

Kao što joj samo ime kaže, Chanel Le Volume de Chanel maskara služi za povećanje volumena. Formulirana je s prirodnim voskovima za pojačavanje trepavica i gumom od akacije koja se brzo suši, a dolazi u tri različite boje - crnoj, smeđoj i intenzivnoj crnoj.

Druga maskara, Chanel Inimitable Mascara dolazi u tamno smeđoj nijansi. Ova maskara, osim što daje gustoću, pomaže da svaka trepavica bude odvojena jedna od druge, tako da nema grudica ili lijepljenja.

Linker
19. rujan 2024 10:48