parfemi cvijeće

 GLORIA EDIT
Miriše na ljeto

Zavodljivi i ženstveni: Ovo su cvjetni parfemi koje volimo cijele godine

Izdvajamo mirise čije su glavne note cvjetne - od noviteta do već dobro poznatih favorita.

Izdvajamo mirise čije su glavne note cvjetne - od noviteta do već dobro poznatih favorita.

Ruža, božuri, jasmin, narcis... Sve su to cvjetne note koje dominiraju parfemima već dugi niz godina, a često su obogaćene vanilijom, puderastim akordima ili drvenastim tonovima. Njihova je dominacija posebno uočljiva u proljetnim i ljetnim danima kada umjesto jakih radije biramo laganije osvježavajuće mirise. Ti su parfemi zasluženo među najpopularnijima, prvenstveno zbog toga što su nježni, a pritom i dalje izrazito postojani. U nastavku zato donosimo nekoliko naših favorita, od kojih jedan možete dobiti uz novi broj Glorije Glam.

Među najpopularnijim cvjetnim parfemima u svijetu zasigurno je Versace Bright Crystal - zanosan i zavodljiv miris koji kombinira cvjetove magnolije, božura i lotosovog cvijeta te je naprosto savršen za ljetne dane u kojima se nalazimo. Parfem je namijenjen ženama koje su snažne, samouvjerene i senzualne.

image

Versace Bright Crystal parfem (84,15 eura)

NOTINO

Jedan od naših favorita je i Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Rose, parfem koji odaje počast autentičnim trenucima. Miris mošusa, neraskidivo povezan s linijom parfema For Her, ovog je puta obavijen vrlo suptilnim senzualnim notama, zbog čega je savršen za nošenje tijekom ljetnih mjeseci.

image

Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Rose (97,47 eura)

NOTINO

Kuća Ferragamo nedavno je predstavila novi miris pod nazivom Signorina Unica, a radi se o parfemu koji obavija naša osjetila cvjetnim notama azaleja i očaravajućim talijanskim naglascima. Namijenjen je ženama koje su znatiželjne, autentične i otvorenog uma.

image

Ferragamo Signorina Unica Eau de Parfum (87 eura)

MARTIMEX

Miris kojem je u fokusu upravo cvijeće u svojoj ponudi ima i španjolski high street brend Zara. Riječ je o Nude Bouquet parfemu s notama božura, trešnje i vanilije. Njegova svježa, ugodna i energična mirisna kombinacija savršena je za vruće ljetne dane, a prodaje se i po vrlo pristupačnoj cijeni.

image

Zara Nude Bouquet (15,95 eura)

ZARA

Cvjetno-drvenasta nota parfema 4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood jedinstvena je i ženstvena, a posebna je po tome što sadrži i mirisna ulja. Riječ je o nježnim notama božura koje se povezuju s mekom drvenastom teksturom plemenite sandalovine, a ovaj miris naglašava ženstvenu karizmu te joj, u kombinaciji sa svojim drvenastim i teksturalnim notama, daje neočekivan zaokret.

image

4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood (25 eura)

LIJEPA.HR

Uz novi broj Glorije Glam koji je u prodaji čitateljima darujemo upravo ovaj novitet s cvjetno-drvenastim notama, parfem koji je naprosto idealan za vruće ljetne dane.

image

Ne propustite na dar 4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood

GLORIA EDIT
Linker
05. rujan 2024 11:22